Az ifjú holland portás december 20-án visszatér a Brentford csapatától az Ágyúsokhoz, majd januárban aláírhat egy újabb kölcsönszerződést. Az elmondása szerint arra is van esély, hogy Olaszországba kerül, nem csak angol klubok érdeklődnek iránta.

Szczęsny szombaton lejátszotta az ötödik mérkőzését a Méhek között, s fantasztikus védésekkel elérte, hogy az ideiglenes gárdája gól nélkül megússza a Leeds United elleni összecsapást. Különösképpen Jermaine Beckford dolgoztatta őt meg a mérkőzés végén, ám túljárni nem tudott az eszén, így megkapta a Meccs Játékosa díjat, s a vele járó pezsgőt, valamint étkezési utalványt.

"Nem szeretem az ilyen 'gyerünk, rögvest válaszolj!'-típusú helyzeteket, mert mindenki rám figyel, s nem tudom, hogy mit kéne mondanom"-nyilatkozta a 19 éves hálóőr, akit a Brentford rajongói továbbra is a csapatukban látnának, ezért tehát még nehezebb döntés áll előtte, mintha csak választania kéne a friss kérői közül.

"A Méheknél azt akarják, hogy maradjak, de vannak olyan opcióim is, amelyek sokkal jobban felkeltették az érdeklődésemet. Először is visszatérek Észak-Londonba, de januárban minden bizonnyal újra kölcsönbe fogok kerülni. Anglia mellett Olaszország is szóbajött, de még nincs potenciális megegyezés. Természetesen a hosszútávú tervem az, hogy az Arsenal elsőszámú kapusa legyek."

A 195 centiméter magas Szczęsny általában heti három edzésen vesz részt az Ágyúsokkal, s körülbelül 40 percet utazik Londonon keresztül a meccsekre, s a fontos találkozóira. A Charlton korábban megpróbálta már őt megszerezni, de Arséne Wenger inkább egy Premier Ligás klubra vár, hogy tesztelhesse Európa egyik legígéretesebb kapusának a képességeit.

Szczęsny jövőjét tehát sok kérdés lengi még körül, de ebben a félévben (a nyarat is beleértve) már bizonyította, hogy elképesztő reflexei vannak, s egyre többen látják úgy, hogy a későbbiekben betörhet az Arsenal kezdőjébe.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

14 éve
Törölt felhasználó
Menjen kölcsönbe egy másodosztályú csapathoz, de ne Olaszországba...
14 éve
Törölt felhasználó
Nagyon jó kis kapus Szczesny! Most még menjen kölcsönbe, mert elméletileg Mannone,Fabianski és Almunia is előtte vannak! A kapusok terén jól állunk szerintem még ígyis, hogy most Manu nem a legjobb formáját futja!
14 éve
Törölt felhasználó
Pollandot Hollandnak olvasta...:D ;-P
Sorry szarakodik vmi mert 2 szer küldi-.-
14 éve
Törölt felhasználó
Pollandot Hollandnak olvasta...:D ;-P
14 éve
Törölt felhasználó
a neve jól van írva , de tényleg lengyel!!!

Szólj hozzá