Arsene Wenger biztos abban, hogy Tomas Rosicky vissza tudja nyerni régi formáját sérülései ellenére is. A francia mester kifejezte bizalmát egy új szerződésajánlattal is.

Két héttel ezelőtt Wenger már beszélt a cseh játékos esetleges hosszabbításáról, és most azt is elmondta, miért akarja a középpályás maradását.

A leglényegesebb szempontok a számomra: a minőség, a hozzállás, és a vezéregyéniség. Sérült bárki lehet, nem ő a felelős azért, hogy újra harcképtelen.

Az, hogy meg akarom hosszabbítani a kontraktusát, megmutatja önöknek, hogy én türelmes vagyok. Vissza tudja nyerni eredeti formáját.

Rosickyt le kellett cserélni a Stoke elleni 2-0-s meccsen, mivel ágyéksérülést szenvedett. Wenger elárulta a legfrissebb vizsgálatok eredményét.

10 nap múlva már játszhat. Nem olyan súlyos a sérülés, mint amilyennek elsőre tűnt. Elsőfokú károsodást állapítottak meg a vizsgálatok. Az izmaival vannak gondok.

18 hónapot hagyott ki. Néha számítani kell a kis visszaesésekre, mert egyszerűen a test nem bírja a hirtelen érkező kőkemény terhelést még ilyenkor.

Ha rendszeresen játszani fog, akkor visszanyerheti régi formáját.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

14 éve
Törölt felhasználó
Sztem hosszabbít vele, ő is olyan lesz mint RvP kinövi majd sérülékenységét, és reméljük aztán nem az fog vele történni mint most RvPvel...
14 éve
Törölt felhasználó
Remélem Wengernek igaza lesz! Egy jó Rosicky mindig elfér a csapatban, viszont egy sokat sérült már nem biztos...
14 éve
Törölt felhasználó
ne csak mondja, hanem tegye elé a szerződést!!!
14 éve
Törölt felhasználó
Remélem vissza nyeri,mert ennek az Arsenalnak fontos, hogy ő 100%-an játsszon.

Szólj hozzá