Theo Walcott úgy érzi, a szezon olyan szakaszába érkezett, ahol végre megmutathatja magát.

Az Arsenal támadóját sorozatos sérülések hátráltatták, az Olympiakos ellen azonban szerdán már 90 percet játszott.

Walcott helyet követel magának a Liverpool elleni meccsen bevetendő kezdőtizenegyben. Az angol játékosnak jó élményei vannak az Anfieldről, büszkén emlékszik vissza a Bajnokok Ligájában bemutatott, már-már legendás szólójára, amelyet gólpassz követett. Egy győzelem lendületet adna az Arsenalnak a bajnoki harcban, Walcott szeretné győzelemhez segíteni együttesét.

Remélhetőleg kezdő leszek. Ha ez megtörténik, a lelket is kihajtom magamból.

Fiatalabb koromban Liverpool-drukker voltam, mindig jól megy a stadionjukban a játék. A szép emlékek visszajárnak hozzám. Ha a mester a padra ültet, és onnan küld harcba, akkor is szeretnék megfelelően teljesíteni.

Már csak néhány csapat esélyes a bajnoki címre, és mi köztük vagyunk. Erős bajnokaspiránsnak tartom magunkat.

A Chelsea legutóbb kikapott, így a többiek faraghattak a differencián. A Liverpool mindig is a Nagy Négyes tagja volt, számunkra ezért is hatványozottan fontos a rangadók megnyerése. A felnőttek most pihenhettek, így frissen vágunk neki a találkozónak.

Walcott elmondása szerint nem volt valami éles az Olympiakos ellen, de már kezdi kapisgálni a játék ritmusát, valamint a régi formájára is rálel hamarosan. Theo csak remélni tudja, hogy több sérülés nem jön közbe.

Emelt fővel kell járnod. Tomas Rosicky is huzamosabb ideig volt sérült, és most megint kidőlt. Az edzésekre azonban mindig mosolyogva járt, és ez óriási erőt adott nekem a sérülésem alatt, hogy folytassam a munkát.

Nem az én hibám, hogy megsérültem. Ez balszerencse. Nem vagyok különösebben sérülékeny, így hosszú karrier vár rám, úgy érzem.

Az emberek úgyis sérülékenynek fognak tartani, de nekem csak meccsekre van szükségem, hogy újra belelendüljek. Amint a teljesítményem javul, a gólok is jönni fognak.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

14 éve
Törölt felhasználó
nagyon laza a srác a képen :) de hajtsá tényleg haver!!! 🧀
14 éve
Törölt felhasználó
Nagyon örülnék ha Walcott mostmár jól teljesítene, nagyon szeretem a srácot, remélem nyújt mostmár egy elfogadható telejesítményt!
14 éve
Törölt felhasználó
remélem is h kihajtja meágt és megverjük öket
14 éve
Törölt felhasználó
theo korábbi karrierjén nagyot rontott az arca.. miután a chelseanek gólt lőtt a LigaKupa döntőben, olyan arca lett, hihetetlen.. eztán WEnger nem is nagyon játszatta már. ha játszott volna, nem itt lenne..

theoval az a baj, hogy nem tud bánni a sebességével. sokszor lefutja a lbdát, vagy az íveléseknél nem ott áll meg, ahova a labda érkezik.. holnap bizonyítania kéne neki is és Velanak is.. az Olympiacos meccset ők ketten megnyerhették volna..
14 éve
Törölt felhasználó
Walcott szerintem meg át tudja venni a labdát,de néha nem sikerül neki és ez igenis a meccshiány miatt volt.Az olimpiacos ellen már jó játékot mutatott,de nem a 100%-át.Remélem fel javul és királyok leszünk.

Szólj hozzá