Tovább folytatódik az Arsenal balszerencse sorozata, már ami a sérülteket illeti a Liverpool elleni bajnoki előtt.

Arséne Wenger elmondta, hogy csapatának Emmanuel Eboué nélkül kell majd elutaznia Liverpoolba, rajta kívül pedig több fontos játékosnak, köztük Arshavinnak és Fabregasnak, is vannak kisebb-nagyobb problémái.

"Sok játékossal van problémánk sérülés terén. Például azok közül, akik a Stoke ellen kezdhettek, biztosan hiányozni fog Eboué és Rosicky. Elvileg pedig valamennyi többi játékosunknak rendben kellene lennie." - mondta Wenger.

"Az elmúlt időszakban több rúgást is kaptak a játékosaink. Gallas és Traore játéka is erősen kétséges, de úgy gondolom, hogy vasárnapra bevethető állapotban lesznek. Fabregasnak hátproblémái, Arshavin lábát pedig lehorzsolták. Ennek ellenére valószíná, hogy ők is játszani fognak majd."

"A sérültek közül Eduardo és Diaby térhetnek vissza jó esetben."

Wenger végül elárulta, hogy Nicklas Bendtnert már csak az újévben fogjuk ismét a pályán látni.

"Nagy csalódás, hogy lesérült, mivel jó formában volt, és éppen kezdett belejönni az egészbe. Valószínű, hogy őt már csak 2010-ben láthatjuk majd ismét játszani."

A Liverpool egyébként nem bajlódik ilyen sok sérülttel jeleneg, egy hosszú kihagyás után Fernando Torres a Fiorentina elleni BL-meccsen visszatérhetett, és könnyen lehet, hogy a nyáron a Romától leigazolt Alberto Aquilani is a kezdőcsapatba kerül a vasárnapi bajnoki rangadón.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (23)

14 éve
Törölt felhasználó
Eduardo és Diaby visszatérhet...már látom előre a pool utáni cikket. Eduardo újra megsérült... :-S
14 éve
Törölt felhasználó
Campbell az Arsenallal edz, de ezt mi is megírtuk. Leigazolni nem fogjuk, ezt Wenger mondta, ami viszont érdekes, hogy a MU szemelte ki magának.
14 éve
Törölt felhasználó
a Juve bagóért eladja Amaurit,szval meg lehetne venni:D
nemtudom hogy játszott e már a bl ben,de sztem ha idejönne akkor megint menne neki és akkor egy óriási vétel lehetne
14 éve
Törölt felhasználó
A Pool felfogja szívni magát,szóval én egyáltalán nem számítok sima meccsre!Az utóbbi időben általában x-et játszottunk velük,de szükségünk van a 3 pontra!Amúgy a mi idegenbeli mérlegünk sem olyan fergeteges! :S ui.:Nemrég olvastam,hogy állítólag Sol Campbell az Arsenalnál edz!
14 éve
Törölt felhasználó
ha jaccik arsha meg fabre meg gallas akk velszeg megvan a meccs mert a pool mostnaban nem remekel

Szólj hozzá