Arsene Wenger szerint az alacsony játékosok nem hozzák hátrányos helyzetbe a csapatot. Több magas játékosunk is van, mint például Vermaelen, Gallas, vagy éppen Almunia. Andrey Arshavin, aki a Stoke City ellen középcsatárt játszott, már egy más tészta.

Az 'Érinthetetlenek' igazi felhőkarcolók voltak, elég csak Vieira, Gilberto, és Bergkamp személyére gondolni. Persze Thierry Henry sem alacsony.

A szombati 2-0-s siker bebizonyította, hogy nem a méret a lényeg. Az, hogy alacsonyabb játékosok is kulcspozíciókban kapnak szerepet, csupán a sérülések műve.

Nem mi döntöttük el, hogy milyen csapattal vágunk neki az idénynek. Volt egy időszak, amikor itt volt Bould, Petit, Vieira, Keown, Adams, és Anelka. Ők magasak voltak, de még egyszer mondom, nem rajtunk múlt, hogy mekkora emberek kerülnek a kezdőbe.

A szezont van Persievel, Bendtnerrel, Diabyval, és Alex Songgal kezdtük. Ők nagyon magasak, és erősek is. Diabyt, Bendtnert, és van Persiet sajnos most nem tudhatjuk sorainkban a sérüléseik miatt.

Ha nem győzöl, akkor az emberek indokokat keresnek, hogy miért nem sikerült. Ha meg veszítesz, és a csapatban mégis magas játékosok voltak, akkor meg azt mondják, hogy túl magasak voltak. Nem hiszem, hogy a kisnövésű embereket gátolná valami abban, hogy trófeákat nyerjenek. Rögzített helyzetekből a méretkülönbségek miatt nem kapunk éppenséggel több gólt, mint a többiek.

Az Arsenal mestere szerint a jó játékosok hiánya inkább rányomja a bélyegét a teljesítményre.

Rögzített szituációk során kevesebb gólt szerzünk, mert nincs van Persie, és ő ilyenkor is veszélyes.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

14 éve
Törölt felhasználó
Walcott sikeresen megsérült. Már kezdtem hiányolni ... A saját lábán ment le de ... mondtam, hogy nem kéne végig játszania.
14 éve
Törölt felhasználó
Walcott sikeresen megsérült. Már kezdtem hiányolni ... A saját lábán ment le de ... mondtam, hogy nem kéne végig játszania.
14 éve
Törölt felhasználó
Kíváncsi vok Leonának erről mi a véleménye ! :D
A viccet félretéve itt a PL-be sztem számít de mondjuk a PD-ba nem annyira az erőfoci játsza a szerepet mint itt
14 éve
Törölt felhasználó
LOL mi van itt! :D Aron21, szerintem ez a hét kommentje lesz! XD
14 éve
Törölt felhasználó
vagy akár egy másik példa: Messi.Most lett aranylabdás, pedig nem egy egetverő magasságú:D

Szólj hozzá