Arsene Wenger elmondta, hogy gondolt már Jack Wilshere kölcsönadására, de csak akkor tenné meg, ha a fiatal játékos számára megfelelő klub jelentkezne be érte.

Az angol tinédzser idén már ötször játszott az Arsenal színeiben, és most, hogy a Ligakupából kiesett a csapat, Wilshere akár válthat is.

A 17 éves középpályás az angol másodosztályba, vagy a skót első osztályba kerülhet, de ő és Wenger is egyetért abban, hogy az angol első osztályt nem kellene elhagynia.

Van esély a kölcsönadására, ha egy jó csapat jelentkezik érte.

Szeretném, ha maradna a Premier Leagueben, de az sem lenne tragédia, ha a Championship egyik topcsapata vinné.

Most fontos Jacknek az, hogy játsszon, és ha egy jó lehetőség adódik, meggondoljuk, hogy mi legyen.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

14 éve
Törölt felhasználó
17 évesen hol kapna szerződést ?
Maximum ott is többször cserélnék be mint itt de rendszeres kezdő ott sem lenne.
Még izmot kéne rápakolni, a másodosztály fizikailag van olyan mint a PL csak ott több a favágó és képzetlenebbek a játékosok. De az is benne van a pakliba hogy valami Vinnie Jones féle állat lerúgja aztán vége
14 éve
Törölt felhasználó
A PL-ben rendszeres játékot mondjuk a Portsmouth, Bolton vagy a Blackburnben megkaphatná.
14 éve
Törölt felhasználó
sztem ne adjuk kölcsön.. nézzük meg mi lett Barazite-val, vagy mi lenne Traoreval, ha nem lenne sérült cly és gibbs.. valahogy rossz ötletnek tartom a játékosok kölcsönadását. Theo, Clichy, RVP és Cesc.. se volt kölcsönadva soha..
14 éve
Törölt felhasználó
Jack a jövő egyik legnagyobb csillaga lesz! Remélem ha elmegy akkor se hosszú távra mert hamarosan beérik és simán lehetne kezdő ebben a fiatal csapatban! Go GUNNERS! Go Jack! 🧀
14 éve
Törölt felhasználó
Mennyen a Pompeyhoz.

Szólj hozzá