A közelmúltban számos lap kezdett bele olyan találgatásokba, melyek szerint az Arsenal élő legendái, Patrick Viera és Freddie Ljungberg a télen visszatérhetnek egykori csapatukhoz.

Mindkét játékos visszatérése indokolt lenne: az MLS téli szünetre vonul, így az Amerikában légióskodók előszeretettel térnek vissza Európába, legalább csak edzésekre. Vieira pedig a kevés interes játéklehetőség miatt váltana csapatot, révén, hogy a francia játékos ki szeretne utazni hazájával a 2010-es dél-afrikai világbajnokságra.

Ennek ellenére Arséne Wenger mindkét játékos esetleges szerződtetését cáfolta:

"Vieira nem csatár, és mivel nem szűköldködünk középpályásokban, nem hiszem, hogy valódi szükség lenne rá. A Stoke elleni meccsen láthattuk, hogy mihez kezdünk Song és Diaby nélkül, és csak a csatárposzt az, ahol kevés bevethető játékosunk van a sok sérülés miatt." - mondta Wenger.

Ljungberg esetéről még a Stoke-meccs utáni sajtótájékoztatóján adott felvilágosítás, tudniillik a svéd játékos a helyszínen nézte végig a találkozót:

"Találkoztam vele, de nem, még csak edzeni sem fog velünk az MLS téli szünete alatt, még csak meg sem kért rá. Úgy hallottam, hogy jól érzi magát az Egyesült Államokban, nagyon jól teljesít, de őszintén szólva, nem leptek meg ezek a hírek."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

14 éve
Törölt felhasználó
jó van ericsson... nyugodj meg.... szerintem még jó hogy nem te vagy AW.
carton cole, egy ratyi matyi....remélem hogy agbonlahort leigazolja, wengi mann!
oszt még egy védő, és kész is!na jó , villa ellen se lenne kifogásom, de sztem az lehetetlen..
14 éve
Törölt felhasználó
Viera nem kell ide. Nézzétek meg mennyi középpályásunk van. Ott van Nasri, Fabragas, Denilson, Ramsey, Diaby, Eboué, Rosicky, Merida

Minek ide Song helyére ember ? Felesleges befektetés lenne.

14 éve
Törölt felhasználó
Azért örülnék ha lenne egy Carton Cole-Eduardo csere.

iMost komolyan. minek ide Bojan ? 170 cm, na meg van már elég fiatal csatárunk. Nem kell ide. Henry azért nem fog jönni mert játszott a Bl-ben. Cole lenne a legjobb csak sajnálom, hogy sérült. Remélem megveszi Wenger. Attól, hogy sérült majd amikor felépül tökéletes lenne.
14 éve
Törölt felhasználó
érdekes, Henry érkezését nem cáfolta......... ;)
14 éve
Törölt felhasználó
A The Daily Star szerint Wenger ajánlatot tehet Bojanra de sztem a Barca tuti nem adná max kölcsönbe sztem ez is csak álom. mind1. Reménykedjünk tovább h Wenger belenyúl a pénztárcájába.

Szólj hozzá