Miután Arséne Wenger kifejtette, hogy Robin van Persie többhónapos sérülése után nagy valószínűséggel venni fog egy játékost a téli átigazolási ablakban, elindultak a spekulációk, hogy kik lehetnek az esetlegesen érkező játékosok.

Erről természetesen az újságírók is kérdezték Wengert a tegnap sajtótájékoztatón, ahol a francia mester kijelentette, hogy meg van kötve a keze, és számos játékos megvásárlását cáfolta, élükön az interes Mario Balotelliét.

"Nem szabad túl sokat álmodozni ilyen téren." - mondta Wenger.

"Januárban világklasszis játékost kell vennünk, aki nem játszott a Bajnokok Ligájában, szóval nagyon jó karácsonyra van szükségünk. Való igaz, hogy nem vagyok egy nagy rajongója a januárnak, s attól, hogy azt mondtam, hogy a szét fogok nézni a piacon, még nem jelenti azt, hogy venni is fogok valakit."

"Ha valaki világklasszis játékost keresne, aki elérhető, és aki nem játszott az idén a Bajnokok Ligájában... nos, csak sok sikert kívánnék neki."

Wenger ezután két olyan játékosról beszélt, akiről a világsajtó a legtöbbet spekulált, hogy az Arsenalhoz érkezhet a tél folyamán: Dzekóról és Chamakhról volt szó.

"Kedvelem Dzekót, tetszik a játéka, de a jó szereplésének az lett a következménye, hogy alaposan megdrágult a kivásárlási ára."

"Chamakh pedig nem elérhető, ezt a Bordeaux elnöke mondta. Az első helyen állnak a csoportjukban. Miért kellene pont most eladniuk őt? Az való igaz, hogy mivel a szerződése lejár a nyáron, nem fognak sok pénzt kapni érte, ha távozik tőlük a játékos. Viszont a rajongóknak hogy tudnák tálalni, hogy a szezon kellős közepén, ilyen kiváló helyzetben eladják az egyik legjobbjukat?"

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

14 éve
Törölt felhasználó
Senki nem jön télen. Bendtnerbe, Velaba és Eduardoba bízik Wenger. Sztem max Senderos távozik és pár fiatal kölcsönbe. Tuti nem nyerünk sajnos idén se. :down:
14 éve
Törölt felhasználó
Cassano sztem nagyon jó megoldás lenne,de biztos hogy nem engednék el
am meg Di Natale attól még hogy 31 éves és olasz,az mind1 legalább olcsó,tapasztalt és jó játékos...
14 éve
Törölt felhasználó
Ez a Wenger is olyan mint a magyar népmesében a király lánya. Hozok is meg nem is, ott leszek meg nem is... Minek ámítja a szurkolókat világklasszis játékosokkal, utána meg bejelenti, hogy nincs sok opció rá.
Vazzeg Wenger fater kapj már észhez nagyon kell 1 jó csatár!
14 éve
Törölt felhasználó
egy kis kritizálás a felvetett 2 játékosnak: di natale - olasz( sokszor ezt olyan érvnek tartjátok hogy elég is) 31 vagy 32 éves. -amugy szerintem 10 alatt meglenne.enniy erővel mondhatnánk cassanot del pierot :D:D vagy akárkit.
Henry: szerintem henry szivesen visszajönne de lapul benne egy félelem érzet. milessz ha nem szerepel jól. a szurkolók hogy fogadják majd esetleges rossz szereplése esetén.meg nem hiszem hogy otthaggya a barcát télen. mert év végén még bezsebelhet pár trófeát velük.valamint wwenger többször említette hogy nem akar viszaigazolni öreg , régi arsenalost. ennek ellenére érzek némi esélyt hogy henry még fellép valaha az arsenalban. de kb 10% ot csak..
14 éve
Törölt felhasználó
Nem ma még nem játszhat, de akár jövő héten már kezdhet is.

Szólj hozzá