2010 áprilisában kezdődik meg az új szezon az Amerikában profiskodó focista hölgyek számára. A bajnokság történetének második idényében már Katie Chapman is szerepelni fog, hisz februárban elhagyja az Ágyúsokat, s a Chicago Red Stars légiósa lesz.

A 27 éves középpályás 2006-ban csatlakozott az Arsenalhoz, akkor a Charlton Athletic gárdájától vett búcsút. Összesen 103 alkalommal lépett pályára az észak-londoni klub színeiben, s 43-szor talált be. Talán nem meglepő, hogy a Háromoroszlánosok között is fontos játékosnak számít: 73 válogatottbeli találkozó áll mögötte, s 7 gól ezeken az összecsapásokon.

Chapman 8 rangos trófeát nyert el az Ágyúsokkal, akik között az egyik legnagyszerűbbb pillanata az volt, amikor a májusi Női FA-kupa fináléjában betalált a Sunderland kapujába, ezzel nagy szerepet vállalva a 2-1-es sikerből.

Az Arsenal Football Club szeretne köszönetet mondani Neki az elmúlt három évben való kiváló szerepléséért, s sok sikert kívánni a jövőjére nézve!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

14 éve
Törölt felhasználó
Sevilla-Valladolid H sevilla-ra ragd mert nyerni fog!!!!
Amugy megh kaka hogy el megy az a csaajszi mert nem fog aval a csapatal semit nyerni!!! :exclaim: :exclaim: :gulp: :grrr: :ohh: :long: 🧀 :D
14 éve
Törölt felhasználó
beis adtam a kérelmet h csatlakozhassak a klubbhoz:D
de egyszerűen nem tudom segítség nélkül most eldönteni h a:
Sevilla-Valladolid H
Krivbász-Sahtar Donyeck V
Benfica-Académica H
3as közül mit merjek megrakni:D
14 éve
Törölt felhasználó
oks:D
14 éve
Igen, szoktunk egy páran, de inkább gyere a MYvip tippmixes klubba, és ne itt offoljuk szét a témát! :)
14 éve
Törölt felhasználó
tudom nem ide tartozik,de van valaki aki szokott tippmixezni és tudna nekem segíteni?:D

Szólj hozzá