Az Arsenal a Manchester City stadionjában játszott. Wenger szokásához híven fiataloknak adott lehetőséget ma. Volt néhány idősebb játékos is, mint Silvestre vagy Rosicky.

A meccset a teljes 'A' keretével érkező City kezdte jobban. Helyzetet helyzetre alakítottak ki.

A félidő 0-0-ás eredménnyel zárult. A legtöbb gólszerzési lehetőség a City előtt állt, de Silvestre és Song szereléseinek köszönhetően nem született gól.

Az 50. percben azonban megszerezte a vezetést a City Tévez révén. A gólt követően az Arsenal próbált támadni, de a passzok nagy része pontatlan volt, így a City sok kontrát vezethetett.

A 2. gólt Wright-Phillips szerezte. A lövésére Fabianski nem érhetett oda.

Az Arsenal már fejben feladta a mérkőzést, de a hajrában Weiss megadta a kegyelem döfést.

A bíró aránylag jól kézben tarotta a meccset. Arsenal részről több játékost is kiállíthatott volna, de rendre a sárga lap került elő a zsebéből.

Az Arsenal tehát kiesett a LigaKupából, így maradt a bajnokság, FA Kupa és a BL.

Az esély megvan, csak küzdeni kell és nem Walcott felfogásával gondolni a dolgokra. Theo így nyilatkozott az utolsó BL-es csoportmeccs előtt: 'Hátradőlhetünk'. -amíg ilyen hozzáállás lesz a csapatnál, addig egy trófeát se fogunk nyerni.

A mai csapatból leginkább a nyerni akarás és az alázatosság hiányzott, ez megbosszulta magát..

Hajrá Arsenal!!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (143)

14 éve
Törölt felhasználó
http://www.arsenalfan.hu/hirek/2009/04/14/a-mentalis-ero egy áprilisi cikkem.. -tavaly megvolt a csapatban az akarat, ma még a szikráját se látom.. sajnos ezért kap ki 3 meccse az Arsenal :S
14 éve
Törölt felhasználó
Én nem vagyok emiatt ideges mert nézzük meg a két csapatot.Én inkább örülök hogy egy félidőt kibírtunk.Nagyon nagy gólokat kaptunk amúgy.Mostanában mindig a fickába kapjuk.A Stoke-t meg kell verni a hétvégén mert nagyon fontos.Ja és reménykedjünk, hogy botlanak az előttünk lévőek.Az adminoknak (szerkesztőknek) javaslom, hogy iktassanak be egy imádkozó kézjelet mert nálunk az jól jöhet még. :) 🧀
14 éve
Törölt felhasználó
Nézegettem a menetrendet,és hát mit mondjak nem lesznek könnyű meccseink decemberben sem!Talán a Stoke elleni következő forduló lehet az amit szerintem tudunk hozni könnyedén,de utána megyünk Liverpool-ba,és a Burnley-hez,de a Hull sem vehető a könnyű ellenfelekhez, gondoljunk csak a tavalyi szezonra!Szóval föl kell kötniük a játékosoknak az alsónadrágot,ha még hisznek a bajnokság megnyerésében!Nagyon nehéz lesz ez a hónap,és szerintem döntő is abból a szempontból mindenképpen,hogy hova tehető az Arsenal ebben a szezonban! Közben: Úgy néz ki,hogy egy újabb brazil fiatal csatlakozik az Arsenalhoz Wellington után!Az említett játékost Zezinho-nak hívják,és 17 éves!
14 éve
Törölt felhasználó
ezzel a kerettel nem is várhatunk tovább jutást ,ha meg a nagyok játszottak volna lehet akk is kiesünk és még lehet le is sérül egy-két játékosunk szokás szerint..... én azér büszke vok a fiatalokra mer voltak szép megoldások azé
14 éve
Törölt felhasználó
én sajnos csak ma tudtam megnézni a meccset mert felvettem de bár ne tettem volna megértem h kiestünk..de mégis fájó h megint csak 1 év enélkül a kupa nélkül elhiszem h sokak szemében nem ér semmit de mégis több mint a semmi...mind1 januárban aktivnak kell lenni a piacon és a decembert valahogy kihúzni nem azért kell mert szarok vagyunk ha nem mert sok a sérült kell a vér frissités és lám wengus papa is belátta de nagyon remélem nem balotelli jön mert az egy madár....sajnos a második félidő vér szegény volt de majd legközelebb sikerül

Szólj hozzá