…a nem megadott gólról:
„Az a találat nagyon sportszerűtlen fényt vet az egész meccsre, de már nem tudunk rajta változtatni. Úgy gondolom, a Chelsea mindent megtett a győzelemért, míg nekünk csak a következő meccsre maradt a válaszadás. Az első kapura tartó lövésből gólt szereztek. A második egy beívelésből történt. Ezek után sokkal nehezebbé vált az egész. A fordulópont viszont mégis az volt, amikor a játékvezető nem adta meg a szabályos gólunkat. Ez egy komolytalan és sportszerűtlen döntés volt a részéről. Hogy tudta úgy látni az egész dolgot, hogy Eduardo megrúgja Cech-t, amikor egy Chelsea játékos akadályoztatta a kapust? A 2-1-el teljesen máshogy is alakulhatott volna a meccs, szóval ez egy óriási hiba volt a játékvezetőtől.”

…a Chelsea fizikai erősségéről:
„Igen, nagyon erős és izmos játékosokról van szó, bár ha egy csapat a második félidőben csak a saját térfelén védekezik, elég könnyű véleményt formálni. Úgy vélem, hogy nagyon sok labdát adtunk el, nem használtuk ki az előnyeinket, valamint technikai hibákat is elkövettünk.”

…a Chelsea bajnoki esélyeiről:
„Úgy vélem, hogy ez a győzelem jó helyzetbe hozta őket, de az a személyes benyomásom, hogy ez a Chelsea képes pontokat bukni, nem is egyet.”

…a 11 pontos hátrányról:
„Igen, mostmár 11 ponttal vagyunk a Chelsea mögött, szóval a bajnoki esélyeink nem nőttek. Mielőtt az első helyről beszélnénk, meccseket kell nyernünk, és a Sunderland-meccsen elszenvedett károk is rányomták a bélyegüket a Chelsea elleni mérkőzésre.”

…Carlos Vela potenciális büntetőjéről:
„Nem tudom. Szerintem a szabálytalanság a tizenhatos vonalán volt. A rossz döntést szerintem nem ekkor, hanem Arshavin góljának az érvénytelenítésekor hozta, ugyanis nem mondhatjuk, hogy egyik Arsenal-játékos is megrúgta volna Cecht. Ennek ellenére a játékvezető, saját elmondása szerint, veszélyes játékért fújta le az akciót.”

…a játékvezető meccstapasztalatáról:

„Nem akarok túl sokat a játékvezetővel foglalkozni. Úgy gondolom, hogy mi is hibáztunk épp eleget, csupán a játékvezető ezen téves döntése okozott egy rossz fordulópontot a számukra. Pszichikailag ugyanis nem mindegy, hogy 2-0-ról, vagy 2-1-ről kezdjük meg a második félidőt. Majd utána jött ez a téves döntés. Ugyanakkor ez nem azt jelenti, hogy nem kellene magunkba fordulni, és megtalálni annak az okát, hogy miért kapunk gólokat mostanság.”

…a lehetséges januári érkezőkről:
„Inkább azokat a játékosokat szeretném visszakapni a pályára, akik sérültek. Foglalkoznunk kell a csalódottságunkkal, és válaszolnunk kell erre a következő meccsen. Nem vagyok olyan hangulatban, hogy azon gondolkozzak, kikkel kellene erősíteni.”

...arról, hogy elszálltak a bajnoki esélyek:
„Nem gondolom, hogy elszálltak volna. Nagy küzdők vagyunk, és ezt meg kell mutatnunk a következő meccsen. Azzal a problémával viszont meg kell küzdenünk, hogy az emberek nem fognak hinni bennünk, de ez nem befolyásolhatja az önbizalmunkat. Picit mentálisan erősebbnek kell még lennünk, mert eddig sok dicséretet kaptunk a parádés szezonkezdetünk okán, de most veszítettünk. Mostantól keményebb lesz minden.”

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (22)

14 éve
Törölt felhasználó
Engem egyáltalán nem idegesít Wenger nyilatkozatai, mert ha edző lennék én is ilyenek nyilatkoznék, mert ha már edző azt mondja, hogy nem nyerünk, aki ki mondja.Neki mindig hinnie kell a győzelembe.
14 éve
Törölt felhasználó
Engem most annyira nem idegesít ez a nyilatkozat mint általában.Csak az hogy nagy küzdők vagyunk.Hát sajna nem.A második félidő első 5 percében jól nyomtunk aztán kocogás.Miért?Nem tudom.
14 éve
Törölt felhasználó
Á személy szerint egyre jobban idegesítő, hogy Wenger folyton mellébeszél! Persze nagy küzdők vagyunk, kérdés mikor mutatjuk ezt meg? Márciusba? -18 pont hátránnyal? Én mindig reménykedek, még most is, de ez már az a pillanat amikor már csak rosszabb lesz, mindjárt Pool-Arsenal, ott is valószínű a zakó, majdnem ott tartunk mint a Liverpool!
14 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=XDLiRKF5J0o gálvölgyi szépen kimagyarázza a dolgokat.. akár Wenger.. (ezzel nem Wengert akarom sérteni, bírom, nagyra tartom.. csak érdemes meghallgatni Gálvölgyi magyarázkodásait és Wenger magyarázkodásait :D mindenre van magyarázat mind2ben :D) 🐍
14 éve
Törölt felhasználó
tomek eduardo belerugott a labdába de akkor még nem volt cech kezébe a labda ezért szabályos volt!!!!! de megnéztem 1 csomószor a videót és én úgy láttam mintha a bíró nem is a labdát nézte volna hanem kifelé nézett volna a partjelző felé de ő nem intett semmit aztán oda nézett látta hogy a chelsea játékosok reklamálnak aztán befújta.....

Szólj hozzá