Az angol csatár jelenleg a másodosztályban brilírozik a Queens Park Rangersnél, Simpson a hétvégén a nyolcadik szezonbeli gólját rúgta a 14. meccsén.

Az Arsenal fiatal támadója úgy gondolja, hogy ezt a formát az élvonalra is át tudja majd menteni és úgy véli, képes lenne pótolni a sérült Robin van Persie-t és Nicklas Bendtnert.

"A Conventry elleni gólom nem változtatott meg, továbbra is kapcsolatban vagyok az összes arsenalos fiatallal." - mondta Simpson a Daily Mirrornak.

"Tudom, hogy a klub megfigyelői az összes itthoni meccsemre kilátogatnak, és vannak felvételeik a teljesítményemről. Ugyanakkor azt csak az Arsenal stábja dönti el, hogy visszahívnak-e idő előtt, avagy nem."

"A legjobb szinten akarok játszani, szóval ha ezekkel a másodosztályú meccsekkel fejlődhetek, az még jobb. De magabiztos vagyok, hogy képes lennék ugyanerre a teljesítményre a Premier Ligában is, ha az Arsenal úgy döntene, hogy a sok sérülés miatt idő előtt visszahív."

Simpson szerződése a szezon végig tart a QPR-rel, tehát az Arsenalnak a zsebébe kellene nyúlnia, ha idő előtt fel akarják bontani a kontaktust.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

14 éve
Ha januárban veszünk valakit, akkor Simpson, de akár többen is kieshetnek végleg a csapatból.
14 éve
Törölt felhasználó
Ha Wenger azt akarja folytatni, amit eddig csinált, visszahozza! De így eredmény nem lesz! Ha megjön az esze, IGAZOL, és így nagyobb valószínűséggel végre lesz eredmény! Egy FA-Kupa is nagyon jó lenne, én személyszerint nagyon örülnék, jobb mint a semmi!
14 éve
Törölt felhasználó
Vagy visszahozzák a QPR-ből vagy igenis kell Chamakh vagy pedig más csatár. Eduardo - Arshavin kettős tegnap egyenlő volt a 0-val. Fordulók óta nem megy egyiknek sem. Kell 1 befejező csatár!
14 éve
Törölt felhasználó
Hát nem baj hogyha többen vagyunk,de ha vissza jön és nem játszik akkor nem fog fejlődni eleget.
14 éve
Törölt felhasználó
Sosem baj, ha eggyel többen vagyunk.

Szólj hozzá