A Chelsea az Emiratesbe látogatott. Az Arsenal egy hosszú, 13 meccses hazai veretlenségi sorozatot tartott a találkozó előtt.

Az Arsenalnál a kezdőben kapott helyet Traore és Denilson is. Gallas végül tudta vállalni a játékot.

A meccset az Arsenal kezdte jobban, több helyzetet kialakítottak, de lövés egy helyzetből se született. Az első félidőben a Chelsea lőtt többször kapura és a 45. perchez közeledve kezdte átvenni az irányítást.

A Kékek első gólját Drogba szerezte, 3 perccel később pedig Vermaelen lőtt öngólt.

A felek 0-2-es Chelsea előnnyel mehettek az öltözőbe.

A 2. félidőre Walcott érkezett Song helyett. A Chelsea nem változtatott.

A félidőt az Arsenal kezdte jobban, de komoly helyzet, ill. komoly gólszerzési lehetőség nem adótott az Ágyúsok előtt.

Végül a Chelsea 0-3-ra növelte az előnyét. A 3. gólt Drogba lőtte szabadrúgásból.

Összességében a Chelsea megérdemelte a győzelmet. Ismét egy pontatlan, álmos és kedvtelen Arsenalt láthattunk. A bíró jól vezette a találkozót és a 3 pont elvesztése semmiképp se írható az ő számlájára.

Az Arsenal hátránya így 11 pontra nőtt, ez 8 pontra csökkenhet, amennyiben az elmaradt mérkőzésüket hozzák az Ágyúsok.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (412)

14 éve
Törölt felhasználó
Jaj pls ezt ne!!Mi ez hogy idefigyelj kisgyerek.Mert te nagyon nagy ember vagy.Én most nem fogok veled veszekedni mert lehet hogy igazad van csak próbálnád te is ki azt, hogy 4 vagy 5 ellen drukker bejön reggel azt "na mit játszott az Arsenal" és röhögnek 10 percen keresztül, hogy az milyen érzés.4-5 havernak verjem be a pofáját?Kedves ember lennék.És elengedem a fülem mellet de így is hallom.És ez esik rosszul.Hogy a kedvenc csapatomat röhögik ki.Nem engem hanem az Arsenalt amit én imádok.Én mit röhögjek a Chelsea-n.Az meg könnyen beszél aki bemegy munkahelyre azt annyit mondanak neki, hogy jó reggel XY.Sajnos nincsenek nálunk Arsenal szurkolók Békéscsabán.Olyan aki igazán nagy drukker az csak én vagyok.Persze másról nem tudok.Esetleg olyanokról akik még Henry-nál tartanak.Gondolom egy BL győzelem után megszaporodnának a divat Arsenal szurkolók.
Másik meg az, hogy 5 év után nem várhatom el jogosan azt az Arsenaltól, hogy nyerjen valamit.ÉS minden évben ugyan olyan béna módon bukjuk el.És igen szerintem a PL már elment.De ezt nem csak én mondom.Ilyen téren már nem vagyok optimista.2006-ban még én is azt mondtam hogy majd behozzuk a hátrányunkat de már nem hiszek ebben.(a mikulásban még igen :p)
14 éve
Törölt felhasználó
sztem is az a probléma h nincs magas játékosunk. Hangeland jó ötlet lenne majdnem 2m magas csak 15 mil alatt nem jönne Diaby Bendtner Rvp meg sérült, ezért sztem hülyeség volt Terry mögé ívelgetni arshavinnak :down:
14 éve
Törölt felhasználó
Hát pedig középen a védelem jó.Szélen nem, mert folyton onnan kapjuk a beadásokat és abból születik gól.Tehát ha a szélsők ezt megakadályozzák, akkor nincs gond.És kell Bendtner ő nagy + lehet nekünk.Most már gólerős, csak középső csatárként játszon.
14 éve
Törölt felhasználó
akk tképp vegyünk egy új csapatot? -nem megoldás. a felfogáson kéne változtatni és akkor lenne esély. amíg a csapat tképp szarik mindenbe, addig itt kupa nem lesz!
14 éve
Törölt felhasználó
de hogy tudod azt mondani hogy jo a védelmunk?!csak rá kell nézni a táblázatra és ott a kapott golokra...45 kapott golunk lesz igy évvégén...na az kurva sok
az egész védelem gyenge,alacsonyak és bizony elég lassuak is
ez a gyengepontunk,muszáj változtatni!!!Gallas helyett hozni kéne egy Hangeland szintu játékost,Gibbset Clichy helyére,jobb szélen meg...vagy Eboue vissza vagy oda is kalsszist

Szólj hozzá