Theo Walcott elmondta, hogy ugyanolyan élesnek érzi magát, mint sérülése előtt, és szeretne középcsatárt játszani a Chelsea ellen.

A 20 éves játékos kétszer állt be csereként az Arsenal csapatába azóta, hogy a Birmingham elleni hazai bajnokin súlyos térdsérülést szenvedett. Walcott elmondta, hogy tökéletesen érzi magát, és harcra kész.

A térdemmel minden rendben van. A sérüléseim miatt kissé frusztrálttá váltam, de sajnos nem tudtam mit kezdeni ezekkel.

Sokat dolgoztam, hogy újra erőre kapjak, és mostmár remélem, hogy a sérülések is elkerülnek majd. Az Arsenalra koncentrálok.

Kérdés, hogy Walcott vajon maradandót alkot-e a Chelsea ellen? A játékos azt mondja, hogy majd Wenger eldönti, milyen szerepkörben játszatja.

Jól vagyok, és élesnek érzem magam. Az edzéseken is minden rendben megy, de Wenger határozza meg, hogy hol játszom.

Robin van Persie sérülése miatt akár Walcott is játszhat középcsatárt a közeljövőben, és az ifjú angol örömmel venné, ha ezen a poszton bizonyíthatna.

Nagyon bosszantó, hogy Robin megsérült, mert hihetetlen, amit idén eddig tett a gárdáért. Vannak támadóink, akik pótolhatják, és én is egy opció vagyok. De mint mondtam, a mester dönt.

Szeretnék középen játszani, de én ezért a klubért bármelyik poszton futballoznék. Ez egy csodálatos csapat, nagyszerű játékosokkal.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

14 éve
Törölt felhasználó
henry011 most álmodtam..... ja bocs ez nem csak álom volt...!!!! :D :D :D :D :) :) :) ;) ;) ;) %-P ;-P majd meglátod....!!!! :) :) :D :D ;) ;) %-P
14 éve
Törölt felhasználó
Ezt mikor álmodtad?xD ;-PÉn tippmixen azért az Arsenalra raktam:D:Dbízok bennük, bár sztem x- lesz... ;-P
14 éve
Törölt felhasználó
szerintem mester 6-ost rúg a chelseanak és nyerünk 10-0-ra :exclaim: :exclaim: :exclaim: :) :) :) 🧀 🧀 :D :D ;) ;) %-P
14 éve
Törölt felhasználó
Remélem mostmár ő is mutat egy jó meccset, megteheti ezt a Chelsea ellen vasárnap, nagyon kellene az aktivitása,gyorsasága, ő az egyik fegyverünk hétvégére! Remélem jól fog játszani Theo!
14 éve
Törölt felhasználó
az új Henry!!!!!! ;) ;) ;) ;) :) :) :) nem hiába van rajta az a mezszám!! :) :) :) ;) ;) ;) %-P ;-P

Szólj hozzá