William Gallas szereplése továbbra is óriási kérdőjel az Arsenal felállásában. A francia védő még a St. Liege ellen sérült meg, amikor egy szögletnél véletlenül összefejelt társával, Andrey Arshavinnal.

"Valóban kétséges az ő játéka vasárnap." - mondta Arséne Wenger az arsenal.comnak.

"Sajnos ma még nem tudnám azt mondani, hogy William Gallas játszhat a Chelsea ellen. A bokája elvileg rendben lenne, de a szemei hihetetlen mértékben vannak feldagadva."

"Ezzel az a fő probléma, hogy kontaktlencsét visel, és jelen pillanatban egyáltalán nem tudja őket feltenni. Reméljük, hogy vasárnapig javul a helyzet. Nem érzi magát olyan jól, de szenély szerint optimista vagyok, mert még mindig van három napunk. Arshavinnal kapcsolatban minden rendben van. Picit meg volt rémülve, de mostmár minden okés."

A Standard Liege elleni találkozó másik nagy vesztese Kieran Gibbs, aki a meccs utolsó pillanataiban sérült meg, és ezáltal három hónapot kell kihagynia. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy az angol és a francia védő kivételével nincs több sérült, sőt, hamarosan lesznek visszatérők is.

"Gibbstől és Gallastól eltekintve elvileg mindenki bevethető állapotban van. Diaby és Bendtner fog a leghamarabb visszatérni, nagyjából egyidőben. Úgy gondolom, hogy további két hét kell nekik, míg visszatérhetnek a normál edzésekhez."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (25)

14 éve
Törölt felhasználó
kösz ericsson a tanacsot,csak az a szerencsém hogy 13év utan mar 2 éve nem irok tollbamondast :D és különben is ugy állok a helyes irassal mint clichy a gollövessel :D és ez nem csak a magyartanarnöm hibaja:D
14 éve
Törölt felhasználó
Jó hát nem vagyok Chelsea drukker csak még volt írva az oldalon régebben hogy lesérült azt hittem,hogy még nem jött vissza.
14 éve
Törölt felhasználó
almunia elvagy tévedve!drogba nem sérült(lásd a porto elleni meccs!) ;-P
14 éve
Törölt felhasználó
HA nem játszik Gallas én Silvestre-t játszatnám helyette.Am vicces ez az ericsson.Ő magyaráz és ő is ugyan olyan ludas. :D 🧀
14 éve
Törölt felhasználó
szerintem ha nem játszhatna hétvégén akkor se lenne semmi gond hiányozna de nem pótolhatatlan!!!! és talán tényleg song jó lenne oda.... Almunia Sagna Song Vermaelen Traore Nasri Rosicky Fabregas Vela Walcott Eduardo.... bár akkor nem lenne vkp-nk de nem feltétlen kell lennie szerintem..... :) :) :) ;) ;) ;) ;-P

Szólj hozzá