Jelentőset javultak Robin Van Persie esélyei a mihamarabbi visszatérést illetően. A korábbi becslések szerint akár három hónapot is kihagyhatott volna, sőt voltak olyan rémhírek is, amelyek alapján a 26 éves támadó ebben a szezoban már nem is játszhatna.

A holland orvosok részleges bokaszalag-szakadást diagnosztizáltak, ami azt jelenti, hogy a bokacsont nem tört el. Ennek köszönhetően az Arsenal csatára bizakodva nézhet a jövőre és ami nagyon fontos, nem kell megműteni.

A prognózis szerint 4-6 hetet kell majd kihagynom

nyilatkozta a csatár a holland televiziónak.

Van Persie a héten utazik vissza Londonba, ahol az Arsenal orvosi stábja fogja kezelésbe venni.

Gyors gyógyulást és mielőbbi visszatérést kívánunk, Robin!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (27)

14 éve
Törölt felhasználó
Huh kezdek megnyugodni!AM Fabregas NEM FOG ELMENNI!!
Ha meg elmegy,akkor meg meg fogja bánni és egy félévmulva meg megy egy stutgart szintű csapatba kölcsönbe:D Am A világon csk egyetlen olyan játékos van aki tudná póolni!Az nem más mint XAVI meg Koman a magyarok dicsősége! AM ha Fabregas Mégis menne,akkor Corcuf jó lenne helyére,jah és még valami! Ha Krikic,Touré + 35 millát ajánlának,még azt se kéne elfoadi,mert akkor is ugyan ott tartanánk,mint amikor Flamini elment,hogy lesz egy lyuk a csapatban,mert yaya vagy Song nem tuf irányítót jászani,hacsak nem a paszgép Denilson vagy Merida!
14 éve
Törölt felhasználó
méhlepeny=placenta sz amiben a kisbaba van születes elött, mondjuk most született az egyik kis van persi szoval meg nem is lehetetlen :D
:gulp:
14 éve
Törölt felhasználó
Köszi ericsson, az angolt még el is válalnám, de ha egy ilyenbe belefgounk, akkor biztos lenne eredménye! Már mint egy ilyen lefordítani és odatenni eléjük!!
14 éve
Törölt felhasználó
MLA ! Le kéne fordítani spanyolra angolra és ki kéne tenni ezt Laporta és Fabregas elé és a sok szurkolók elé. Tökéletesen összefoglaltad.

14 éve
Törölt felhasználó
röviden összefoglalva: Fabregas-nak maradnia kell és ezért maradni is fog!!

Szólj hozzá