Oldalunkat mindennapi munkával fejlesztjük, így próbálunk még több szórakozási lehetőséget és kikapcsolódást biztosítani nektek, Látogatóknak.

A legújabb fejlesztések tegnap készültek és tegnap lettek feltéve az oldalra. Ezzel a fejlesztéssel a felhasználók megismerését tűztük ki célul.

Az újításokat a Profil nézetekben (a hozzászólásoknál az adott felhasználó nevére klikkelve), a 'Profil szerkesztése' illetve a Regisztrációs űrlapon tekinthetitek meg, módosíthatjátok, ill. állíthatjátok be.

Az újítások:
-Annak érdekében, hogy a felhasználók még jobban megismerhessék egymást, a regisztrált tagok még több információt tudnak megadni magukról. A tegnapi újításokkal érkezett: Név és Nem megadása.
 
-A Profil nézetben a felhasználók láthatják a többi felhasználó által megadott adatokat. A korábban már látható dolgokhoz újabbak lettek adva: 'Név', 'Születési dátum, 'Mióta vagy Arsenal drukker', és a 'Nem'.

A regisztráció területén is voltak újítások. Mint az köztudott, az oldalunkra beadott regisztrációs kérelmet a moderátor fogadja vagy utasítja el. Ez a rendszer úgy látszik, hogy működik, így újabb fejlesztéseket terveztünk a jobbá tételére.

Az újítások ezen a területen:
-A regisztráció során a regisztrálni kívánó személy megadhatja a nemét, ill. leírhatja a keresztnevét vagy a teljes nevét (minimum az egyiket kötelező megadni).
-A 'regisztrációs űrlap' kitöltése után a moderátor aktiválja vagy elutasítja a regisztrálni kívánó személy kérelmét és az újítással az adott személy kap egy e-mailt arról, hogy a regisztrációja sikeres volt, vagy sem.

Az oldalon van lehetőség hírlevélre való feliratkozásra. Ez a funkció még csak egy alap funkció, a jövőben lesz ez újítva és újabb dolgokkal 'felturbózva'.

Kérünk minden regisztrált és regisztrálni kívánó felhasználót arra, hogy módosítsa, ill. valós adatokkal töltse ki a regisztráció minden egyes pontját. Amennyiben egy regisztrálni kívánó személy 1 rubrikát is kitöltetlenül hagy (ebbe beleszámít a regisztráció 'Születési dátum és Mióta vagy Arsenal drukker' része is.), a regisztrációs kérelmet automatikusan elutasítjuk.

A regisztrációhoz hamarosan felkerül a Regisztrációs Szabályzat is!

A fejlesztésekért külön köszönet Patriknak!!

További jó szurkolást és kellemes időtöltést kíván az ArsenalFan.hu csapata!!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

14 éve
Törölt felhasználó
de akkor már Henryról is rakjatok! :P
14 éve
Törölt felhasználó
attól amit tett, ugyanúgy Arsenal játékos volt és sokat tett az Arsenalért.. 1-2 kép azért minimum felidézheti a múltat.. ;)
14 éve
Törölt felhasználó
Szórakozás/Háttérképekből Adebayor nevét vegyétek le létszi!!! Nagyon idegesít h ott van :coolgrin:
14 éve
Törölt felhasználó
jaa :D
14 éve
Törölt felhasználó
Jó dolog ez, h ki mióta Arsenal drukker, én kíváncsi szoktam erre lenni.Am a névhez elég beírni keresztnevet? ;-P

Szólj hozzá