Jack Wilshere elmondta, fel fog épülni a Ligakupa következő köréig, ahol az Arsenal a Manchester Cityvel játszik majd. Az ifjú középpályás a társait is buzdítja arra, hogy együtt jussanak el a Wembleybe.

A 17 éves Wilshere a Ligakupában a gárda oszlopos tagja, és ott is volt a West Bromwich elleni győzelem alkalmával. A Liverpool elleni siker izét nem ízlelhette meg igazán, mivel akkor pont sérült volt.

Jack bokája bizony rakoncátlankodik, ennek ellenére a játékos magabiztos a folytatást illetően. Az Ágyúsok december 2-án játszanak a Manchester City otthonában, és Wilshere szerint idén sikeresek lehetnek a fiatalok.

Edzésen szedtem össze a sérülésemet, de a City ellen visszatérek.

Nagyon frusztrált lettem, miután kiderült, hogy ki kell hagynom a Liverpool elleni meccset, de egyben jó is látni, hogy az új emberek, mint például Craig Eastmond, kitűnően végzik a feladatukat. Ha az ember megsérül, mindig akad valaki a fiataloknál, aki tudja pótolni, és elvégzi a dolgát ugyanolyan minőségben.

Örülök, hogy a következő sorsdöntő meccsen már játszhatok, és remélem, hogy a legjobb keretükkel állnak majd ki. Odamegyünk nagy hittel, és remélhetőleg a pályán learatjuk a babérokat.

A legjobb nyolc között vagyunk, és már tudatosult bennünk, hogy igen, tényleg megnyerhetjük a Ligakupát. Úgy hiszem, megverhetjük a Manchester Cityt, ha ez megvan, nyílt sisakkal harcolhatunk tovább. Odaérhetünk a végén.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

14 éve
Törölt felhasználó
Az nagyon nehéz meccs lesz és szerintem nem fogunk túljutni ha a City az A csapatával áll fel.Nem azért mert én nem bízom a mi srácainkban hanem mert rohadt erős az a City egy ilyen fiatal csapat ellen.De majd meglátjuk.Am meg Wilshere nem tudom miért fiatalozza le a nálánál idősebb Eastmondot de ő tudja.
14 éve
Törölt felhasználó
Hát az tuti hogy hazai pályán a City nem lesz védekező, sztem ők fognak dominálni a meccsen, mindenkinek nagyon jót kell majd nyújtani, hogy a a City legjobbjait leverjék, merthát ők ugye nagycsapattal állnak majd fel! De azért Go Gunners!
14 éve
Törölt felhasználó
A City egyre gyengébb és ezek a srácok egyre elszántabbak szóval szereintem kiverik őket de szoros meccsre és védekező Cityre számíom.

Ja Matthew a címbe van egy kis hiba: "mecscet illetően "
14 éve
Törölt felhasználó
"Ha az ember megsérül, mindig akad valaki a fiataloknál, aki tudja pótolni, és elvégzi a dolgát ugyanolyan minőségben."Hát szerintem még ő is fiatal,de tényleg ez a nyilatkozat nagyon érett volt tőle és szerintem a cityt megverjük még úgyis hogyha "A" kerettel állnak ki.
14 éve
Törölt felhasználó
Nemcsak éretten, hanem önbizalomtól telve is. 🧀 🧀

Szólj hozzá