A Manchester United és az Arsenal nem először áll harcban a Premier Leaguen kívűl is. Most a Barcelona védekező középpályására pályáznak mindketten, és persze a 'kisebb' Manchesteri klub is igazolná Yaya-t Kolo mellé.

A City szerint azért van nagyobb esélyük megszerezni a fiatalabb Toure-t, mert a bátyus az ő tulajdonukba van. Yaya mostanába padozik Pep Guardiola csapatában, és már korábban is volt róla szó, hogy a Barca eladná őt.

Most nyáron aláírta új szerződését, ami három évig köti a klubhoz. Ennek ellenére most kijelentette, hogy szeretné elhagyni a Nou Camp-ot.

A két Toure-nak már korábban is lett volna alkalma együtt játszani, de Yaya nem jött az Arsenalba. Most ha a Manchester City-t választja, akkor megvalósulhat az amiről a testvárpár eddig csak álmodhatott.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

14 éve
Törölt felhasználó
Mind 3 lehetőség érdekes. Ha a Citybe menne akkor ugye együtt játszhatna a bátyjával, ha hozzánk jönne akkor a testvére volt klubjában játszana, ha viszont a MU-ba menne akkor meg Koloék legnagyobb ellenfeléhez igazolna. Kíváncsi leszek, hogy megy e és ha igen akkor hova.
14 éve
Törölt felhasználó
Hát szerintem Song van olyan jó úgyhogy nem kell ha nem menne az ANK-ra akkor viszont kéne 1 hónapig így fölösleges vétel lenne.
14 éve
Törölt felhasználó
Én csak a tényt mondanám: A világ legjobb vkp-ja jelenleg!!! :exclaim:
14 éve
Törölt felhasználó
egyszer yayatól azt hallottam egy interjúban h csak nehézségek származnának abból ha egy klubban játszana a bátyjával. persze ez nem jelenti azt h megvesszük lehet h wengernek eszébe sem jutott
14 éve
Törölt felhasználó
A világ egyik legjobb vkp.-ja, de most nem kell sztem! Szerintem akkor követtünk el nagy hibát,mikor Lassana Diarrat hagytuk elmenni, és láthatjuk, hogy most a Real egyik húzóembere!

Szólj hozzá