Az Arsenal fiatal középpályásának nagyon bejön, hogy kölcsönjátékos ideje alatt folyamatos játéklehetőséghez jut. Jelenleg a Watfordal nagyon jól állnak, és ha év végéig marad Lansbury a másodosztályú klubnál, akkor akár a feljutás is összejöhet.

Volt olyan időszak, amíg úgy volt, hogy Henri marad az Emirates-be, de végül az angol másodosztályt szerette volna kipróbálni. jelenleg nagyon élvezi a játékot, és ami a legfontosabb teljesen jól érzi magát.

"Nagyon jól megy. Játszottunk már számos jó csapattal, és tudjuk tartani azt a szintet, amit elvárásnak lehet tekinteni. Ez az első lépés. Ha itt jól teljesítek, és fontos tagja vagyok a csapatnak, akkor már jöhetnek a felsőbb osztály kihívásai. A Watfordnál szeretetteljes fogdtatásban volt részem, és nincs konfliktusom senkivel sem."

"Itt jóval másabb mint az Arsenal tartalékoknál. Itt már nagyobb kihívások vannak, és egy győzelem nagyon sokat ér. Így lehet megtanulni a legjobban, hogy milyen is az igazi focista élet."

"Játszottam már szélen is, de mikor bevittek a középpálya központjába, máris jobban ment a játék. Így könyebben ki tudok bontakozni. Anyira belejöttem a játékba, hogy szinte nem is akarom abbahagyni."

Lansbury elvileg December 31.-éig tagja a Watfordnak, onnantól visszakerül az ágyúsokhoz. De sose lehet tudni, hogy az Arsenal engedné-e, hogy akár év végéig ott játszhasson, és fejlődhessen.

"Másabb így figyelemmel követni az Arsenalt. Gibbs azt mondja mindig hallja a hangom a lelátókról, de kétlem, hogy olyan hangos lennék." - fejezte be Henri Lansbury mondandóját kissé szórakozottan...

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

14 éve
Törölt felhasználó
Remélem azért nem akar ott maradni:D
14 éve
Törölt felhasználó
ez jó hír de szerintem még maradjon év végéig és maradni is fog és így még jobban tér vissza majd!!
14 éve
Törölt felhasználó
sztem is inkább csak nyáron jöjjön vissza, azt majd utána lesznek szerepei a nagycsaptba is...
14 éve
Törölt felhasználó
Még maradjon csak, hadd fejlődjön, mert kevés esélye lenne az első csapatba most, de éveken belül nagyon jó játékos válhat belőle is, mint a többi fiatal ágyúsból!
14 éve
Törölt felhasználó
Meg is látszik a teljesítményén hogy jól érzi magát.

Szólj hozzá