A The Times egy jelentése szerint az Arsenal megfigyelés alatt tartja a Wolfsburg középpályását.

Ebbe is beleszólt egy kicsit a pletyka, hisz azért figyelik a játékost, mert állítólag Fabregas lassan már nem lesz tagja az Arsenalnak. Sokféle verziót hallottunk illetve olvastunk már, de szerintem mindenki tudja, hogy Cesc egy darabig úgyse megy el. De ettől függetlenül még szándékában állhat Wengernek leigazolni a bosnyákot.

Egy 7 millió font körüli összegről lenne szó, ami nem biztos, hogy tetszene a német klubnak.

Misimovic szerződése 2013-ig szól, és a Wolfsburg korábban kijelentette, hogy 15 millió alatt ne is keressék fel őket.

 

Senki nem lépett kapcsolatba velem. De jelenleg nem is érdekel semmilyen átviteli szóbeszéd. A közelgő válogatott meccsemre koncentrálok, ami Portugália ellen lesz.

- fejezte be mondandóját Zvjezdan Misimovic

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

14 éve
Törölt felhasználó
Nem lenne rossz vétel,de most nem kell nekünk.
14 éve
Törölt felhasználó
kacat 11!! semmiféleképp nem kell Van nisterroy! sztem nem nagyon sérülékeny éssztem már kicsit kiöregedett. Özilt szivesen látttnám:D de ez a bosnyák gyerek se rossz álltalába szoktam nézni a wolsburg meccseeit vagy góljai videoját és Misimovic ha játszik rendre jól játszik..nem lenne rossz vétel Fabregas maradni fog.
14 éve
Törölt felhasználó
hát nem tom rvp 19 hogy az angol sajtónak üzentél, vagy nekem, hogy mért kell kirakni, de ha nekem, akk közlöm, hogy azért vagyok az oldalon szerkesztő, hogy híreket fordítsak!!! bocs ha félre értettem esetleg...
14 éve
Törölt felhasználó
mindenkit lehet pótolni!!! fabre nem megy sehova idén és csak arra kell koncentrálni h nyerjünk valamit idén és akkor nem fog elmenni bár számomra elég fura h csak azért küzdünk h fabre maradjon én még mindig azt mondom ha menni akar menjen tom h szét esünk de ne legyen már szappanopera a csapatból h megyek maradok megcsókolom a mezt v nem örülök a kupának vagy sem....15 milla sok nekem még 10 is
14 éve
Törölt felhasználó
elegem van!!!!!!!!!!!!!!!! még ha van is ilyen pletyka akkor sem kellene kitenni jó tudom ezt is tudnunk kell de már nagyon idegesít hogy szuper jó Fabregas és már a távozásáról beszélnek!! ha ez a füébe jut akkor tényleg elgondolkodik rajta örüljünk hogy itt van jól játszik és reméljük hogy még egy pár évig itt marad!!
Fabregast nem lehet pótolni!!!!!!!!!!!!!!!!

Szólj hozzá