Steve Bould legénysége tegnap az Akadémiai Liga 'A' csoportjának utolsó helyezettjét fogadta hazai pályán. A Charlton ideális ellenfélnek ígérkezett, hogy a csapat megtörje három meccse tartó nyeretlenségi sorozatát, s így is lett: meggyőző játékkal 6-0-ra nyert az Arsenal.

Az Ágyúsok kapuját továbbra is James Dunn őrízte, miután James Shea és Sean McDermott továbbra sincs bevethető állapotban. Rhema Obed a jobb oldalon kapott lehetőséget, hogy a visszatérő Daniel Boateng lehessen Ignasi Miquel társa a védelem közepén, aki mellett George Brislen-Hall szerepelt ballbekként. Neki ez még csak a második meccse volt az idényben, mivel Cedric Evina megszilárdította a helyét a pozíciójában. Benik Afobe is újra pályára léphetett Boatenghez hasonlóan, így Jernade Meade újra a cserepadon találta magát Emmanuel Frimpong és Sam Byles társaságában.

Az Arsenal kezdőcsapata...: Dunn, Obed, Boateng, Miquel, Brislen-Hall, Yennaris, Henderson, Deacon, Aneke, Freeman, Afobe.

...és cseréi: Frimpong, Meade, Byles.

Az összecsapáson mindössze három percet kellett várni az első Arsenal-találatra, Roarie Deacon nyitotta meg a gólparádét. Tíz minutummal később Luke Freeman megduplázta az Ágyúsok előnyét, majd a 35. percben ugyanezt tette a saját találatainak számával.

A második játékrész legelején Deacon másodszorra is betalált a meccsen, majd a West Ham United elleni vesztett meccsen is gólt szerző Conor Henderson volt a soros három minutummal később, míg végül Nico Yennaris a 85. percben megszerezte első találatát a szezonban, ezzel a végeredményt is beállítva.

A tabella legtetején tartózkodó U18-asok november 14-én, szombaton a Portsmouth otthonába látogatnak. A Pompey fiataljai a gárda felnőttjeihez hasonlóan nem teljesítenek jól az idényben, így Bould tanítványainak idegenben is kötelező a három pont megszerzése.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

14 éve
Törölt felhasználó
Grat ez nagyon szép eredmény!
14 éve
Törölt felhasználó
landsbury és barazite a legnagyobb tehetség sztem:D
14 éve
Törölt felhasználó
grat a srácoknak kellett már vmi önbizalom növelés
14 éve
Törölt felhasználó
Freeman nagy tehetség. sztem éveken belül a felnőtt csapatban is meghatározó játékos lehet..

Szólj hozzá