A meccsről...

Ez egy ragyogó meccs volt, mert taktikailag, és technikailag és uraltuk a mérkőzést, és sehol sem éreztük magunkat fenyegetés alatt. A szükséges önbizalommal játszottunk, néhol ravasz megoldásokkal, összegezve nagyon boldogok vagyunk.

A keret minőségéről...

Következetesek vagyunk, és ebben a szezonban úgy tűnik, meccsről meccsre erősebbek vagyunk. Fontos megtartani ezt a hozzáállást, és kicsit többet játszani össze. Ha ez meg van, boldogan várhatjuk, mit hoz a jövő.

A Bajnokok Ligája megnyeréséről...

Minél előbbre jutsz, annál nehezebb lesz. Minőségi keretünk van, a szezon előtt azt mondtam, hogy hiszek a csapatban, fel kell még nőnünk, de ebben a pillanatban annyit tehetünk, hogy következetesek maradunk. Aztán látjuk majd, meddig tudunk eljutni.

Andrey Arshavinról...

Arshavin ma kiemelkedő volt.A másodperc tört része alatt passzolt, mihelyst valaki elkérte tőle a labdát. Nagyon minőségi játékosról van szó.

Arról, hogy Arshavin és Vermaelen volt a hiányzó láncszem a csapatban...

Igen. A játékospolitikánk lényege, hogy inkább saját játékosokat nevelünk ki, és megvásárlunk néhány igazi, beforrott minőségi futballistát. Vermaelen és Arshavin erre remek példa. Az emberek azt állítják rólam, hogy megijedek a pénz költéstől, ez nem igaz, csupán minőségi játékosokat veszek, akik erősítik a csapatot. Csak olyan futballistáink vannak, akik játszanak, passzolnak, és gólt szereznek. Arshavin döntő passzokat képes adni.

Az európai kihívásról...

Mostmár csak magunkra koncentrálunk, és azt tesszük amihez értünk. Ha valaki olyannal találkozunk, aki jobb nálunk, nem fogunk megijedni. Pillanatnyilag az a legfontosabb, hogy magunkra figyeljünk, hogy hogyan is akarunk játszani, és hogy ezt olyan szeretettel tegyük mint ma este.

A támadó szekcióról...

Minden téren kreatívak voltunk? Természetesen nem, mert még mindig nincs Bendtner, sem Walcott, meg még sok sérült játékos, akik szintén nem játszhatnak. Denilson is ilyen, míg Eduardo és Rosicky nem volt kezdő. Vela szintén. Ezért csodálkoztam, hogy ez emberek miért mondták mindig hogy 'Vásárolj, vásárolj, vásárolj!'

A szórakoztató közönségről...

Mindig próbálunk ugyanolyan játékot játszani. Hollandiában szervezettek voltak, és meg tudták akadályozni, hogy kibontakozzunk. Ez az ára, hogy ilyen stílusban játszunk, mert mindenhol, ahová megyünk, meg akarnak minket gátolni a támadásban. Ha idegenben játszol, az elkötelezettség, a nyomás kicsit nagyobb, és a bíró is elnézőbb, mint ha otthon lépsz pályára.

Samir Nasri visszatéréséről...

Közel van a régi formájához. Ezt az első félidei játékával igazolta. A másodikban úgy érzem kicsit elfáradt. Egy srác, aki sokáig volt távol, és mégis jó formában van.

Arról, hogy Thierry Henry távozása után, most a legjobb a támadósor..

Igen, mert Thierry kivételes játékos volt, és ha egy ilyen kaliberű futballistát veszt el egy csapat, [az emberek rögtön kérdezősködni kezdenek] de azóta más játékosokat is felfedeztünk.

Eduardo hozzájárulásáról...

Eduardo szuper játékos. Nem volt kezdő, mert a Liverpool és a Tottenham ellen is játszott, úgyhogy pihentetni akatam. De Ő egy fantasztikus csatár.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

14 éve
Törölt felhasználó
http://eurosport.yahoo.com/ MINDENKI SZAVAZZON FABREGAS GÓLJÁRA!!!! SZÓLJATOK AKINEK TUDTOK!!!!
14 éve
Törölt felhasználó
Jó volt a tegnapi meccs. Elégedett voltam a játékkal bár csak 10 percig néztem.
14 éve
Törölt felhasználó
Az oreget csak dicserni lehet. Hihetetlen szeme van a jatekosokhoz, foleg a fiatalokhoz. Ugyanakkor nem rak rajuk tul nagy terhet tul koran. Eleg megnezni Owent, Hulier tul sokat jatszatta fiatalon azota egy serules halmaz. Iden valamit meg fogunk nyerni es ezt ugy hogy a fiatalokra epitunk. Bar tisztelem Ferguson multjatt de akkor is Wenger a jobb.
14 éve
Törölt felhasználó
mennyit járt a szánk nyáron, hogy Wenger nem igazol...és a végén mindig az "Öregnek" van igaza...hihetetlen, hogy mennyire okos ez az ember. kiváló edző, nagy stratéga, és mindemellett jó üzletember is :D remélem még sokáig velünk lesz.
14 éve
Törölt felhasználó
Az eheti Képes Sportban a közvetítéseknél pedig az van, hogy szombaton 18.15-től élőben lesz az Arsenal meccs az EU2-n!

Szólj hozzá