Arsene Wenger elmondta, hogy a tegnapi mérkőzésen senki nem sérült meg, így a jelenlegi keret készülhet a Wolves ellen.

Armand Traore és Carlos Vela hamarosan fitt lesz, de a szombati meccsre még nem utaznak. Denilson és Walcott heteken belül edzésbe állhat!

Nem sérült meg senki tegnap. Nem gondolom azt sem, hogy bárki visszatérhet szombaton a sérültek közül. Carlos Vela és Armand Traore játékát még nem akarom megkockáztatni.

Denilson hamarosan edzhet, a válogatott meccsek miatti szünet második hetében. Walcott egy héttel a brazil után kezdi meg újra a felkészülést a csapattal.

A sérültlista további tagjai: Gael Clichy (hát), Nicklas Bendtner (ágyék), Lukasz Fabianski (comb), Johan Djourou (térd) and Jack Wilshere (boka)

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

14 éve
Törölt felhasználó
hihetetlen 1 meccs amikor nem sérül meg senki walcott denilson elkélne már:D
14 éve
Törölt felhasználó
Már ideje volt, hogy visszatérjenek.
14 éve
Törölt felhasználó
Walcott nem azért sérült le, mert nem volt egészséges, hanem azért mert megrúgták, és mert szerencsétlen volt, ilyen akkor is előfordul ha pihen 3-4 hetet, és aztán full kipihenten visszatér, attól még megrúghatják és akármikor megsérülhet...
14 éve
Törölt felhasználó
olyan rossz mindig attó fosni hogy ki sérül meg legközelebb.... :-S walcott is inkább pihenjen még egy hetet mint hogy 20 perc játék miatt egy újabb hónapot ki kelljen hagynia
14 éve
Törölt felhasználó
Ó de jó lesz!! Jön vissza Traore,Vela majd Denilson és Walcott, olyan padunk lesz h csak na! De jó, csak ne sérüljön meg senki!

Szólj hozzá