Arsene Wenger elmondta, a hétvégi Chelsea-Manchester United derbi egy jó lehetőség az Arsenalnak arra, hogy még feljebb zárkózzon, és végérvényesen is bajnokesélyessé lépjen elő.

Az Ágyúsok öt ponttal vannak a Chelsea mögött, és hárommal kevesebb egységük van a United pontjainál. Fontos megjegyezni, hogy Wenger tanítványai egy meccsel kevesebbet játszottak riválisaiknál.

Az Arsenal a Wolverhampton otthonába utazik szombaton, és egy győzelemmel egy bajnokaspiránst mindenképpen megelőzne a csapat.

Wenger arra ösztönzi a fiúkat, hogy ragadják meg a lehetőséget, de a hangsúly a játékon van természetesen.

Leginkább a Wolves elleni meccsre fókuszálok, aztán figyelek csak arra, hogy mi történik a Stamford Bridge-en.

Ha sikeresek akarunk lenni idén, akkor meg kell ragadni a tálcán kínálkozó lehetőségeket. Ezzel előnyt kovácsolhatunk. Erre törekszünk.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

14 éve
Törölt felhasználó
http://eurosport.yahoo.com/ MINDENKI SZAVAZZON FABREGAS GÓLJÁRA!!!! SZÓLJATOK AKINEK TUDTOK!!!!
14 éve
Törölt felhasználó
Eggyetértek Pityesszel. Remélem, hogy a Chelsea-MU meccs döntetlen lesz.
14 éve
Törölt felhasználó
a West Ham ellen is hozni kellet volna a 3 potot de most már mindegy nem követhetünk el még egy ilyen hibát az összes gyengébb csapat elleni meccset meg kel nyernünk és akkor van remény a bajnoki címre ne be éljük bele magunkat semmibe majd május végén ha az első helyen leszünk na akkor lehet tombolni!! addig is Go Gunners!!!
14 éve
Törölt felhasználó
Tényleg ki kéne használnunk a lehetőséget. A Liverpool most rossz formában van. A Chelsea megszívja az Afrika Kupa miatt.
14 éve
Törölt felhasználó
A Chelsea - Mancheter United mérkőzésnek remélem nem lesz győztese és akkor igaz maradunk a 3. helyen az esetleges győzelemmel, de az elmaradott mérkőzés megnyerése esetén akár az első helyre is felugorhatnánk ami azért mrá kimondhatóvá tenné azt a kijelentést, hogy az "Arsenal bajnok esélyes csapat". A Wolves ellen a győzelem kötelező, sőt az elmúlt mérkőzések eredményei alapján több gólos győzelem a minimum. :D

Szólj hozzá