Hírek /

Sérülésjelentés a Bajnokok Ligája meccs előtt

Van egy-két rossz hírem.

-kezdte a szokásos meccs előtti sérülésjelentést Arséne Wenger.

Elárulta, hogy Gael Clichy megsérült, és 'néhány hét' múlva térhet csak vissza, hátsérülése miatt. Wenger hozzátette, nem volt eddig biztos Nicklas Bendtner távolléte, de a komolynak tűnő ágyékproblémája akár egy hónapot is igénybevehet.

Jó hírekkel is szolgált a mester, Tomas Rosicky felépült a térdsérüléséből, de nem fog kezdeni a holland bajnok ellen.

Bendtner elég komolyan megsérült.

-folytatta Wenger a keddi sajtótájékoztatón.

Egy abszolút váratlan sérülés is hátráltat minket, mégpedig Gael Clichy hátsérülése.

Úgy tűnik egy jó ideig nem fog pályára lépni. Félünk a tesztektől, de ma este többet fogunk tudni. Ha nem komoly, néhány hét múlva újra pályán lesz.

Nicklast még mindig nem tudjuk mennyire dőlt ki, de négy hetet gyanítunk. Rosickyt nevezni fogom holnap a keretbe, de még nem fog kezdeni, viszont pályára fog lépni.

Két kapusunk változatlan, Almunia és Mannone egészséges maradt.

Valószínűleg Kieran Gibbs fogja pótolni a sérült Clichyt. Az angol hátvéd amúgy is több lehetőséghez akart jutni novemberre. Másik jó hír viszont, hogy Wenger másik balbekkje közel áll a visszatéréshez.

Armand Traore is sérült, de csütörtökön vissza tér a normál edzéshez, úgyhogy Ő is készen áll a bal oldali védő posztjára. Szerencsére mindig is jó balbekkekkel volt dolgunk.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

11 éve
Clichynek tavaly is hátsérülése volt.. na a hátsérüléssel nem nagyon lehet jó a pihenés.. (én már csak tom.. vagy, hogy esténként alig alszok a hátfájdalmaim miattt,,)
11 éve
Törölt felhasználó
gibbs!!!!!:D:D sajnálom clichyt de gibbset favorizálom!! bedőnek nem őrülök bár nem szeretem:D
11 éve
hat ha igz felvaltva lesynek a serürltjeink akkor az nem olyan veszes,mint amikor egyszerre kidöl 4 emberünk :D
11 éve
Remélem nem komoly,de Gibbs most jobb.Clichynek is jót fog tenni ez a szűnet mint Manunak.Remélem Almunia marad a kapuban.Go gunners.
11 éve
Törölt felhasználó
Bendi13 nem az AZ elleni meccsre gondoltam konkrétan, hanem az elkövetkezendő időszakra pl.: Sunderland vagy Chelsea ellen jöhet nagyon jól egy Rosicky, aki akármikor képes gólt lőni és gólt rugatni!

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek