A meccsről...

A három pont jelenleg fontosabb volt mindennél, de azt kell mondanom, hogy a meccs elején akadozott volt a játékunk. Kihasználtunk két lehetőséget, attól a másodperctől fogva csak a döntő, harmadik gól megszerzése volt a cél. Jól játszottunk. Gyorsabbak, folyékonyabbak és hatékonyabbak voltunk, ami egy ilyen stílusú fociban elengedhetetlen.

A védekezésről...

Elégedett voltam a hátvédekkel, mert esélyt nem adtak a gólszerzésre 90 percen keresztül. A Tottenhamnek nagyon kevés lehetősége volt erre.

A háromgólos előny közbeni idegességről...

Az voltam, mert nem tudtam kommunikálni a játékosaimmal. Feldúlt voltam, és csak beszéltem, beszéltem, beszéltem, de valahogy nem jutott el arra a hangom, talán a hideg miatt. Tudtam, hogy a csapat jövőjének szempontjából fontos volt a győzelem, ezért idegesebb voltam, és mérges, hogy nem sikerült kommunikálnom velük.

Az Arsenal és a Spurs közti különbségről...

Nem szeretnénk összehasonlítani egymást, mi csak a bajnokság élén szeretnénk végezni. Ez az idei célunk. A Tottenham jó csapat, de majd minden kiderül a szezon végén. A legfontosabb jelenleg, hogy megnyerjük a Premier League-t, mindenképpen megnyerni a hazai mérkőzéseket, ezt ma is remekül láthatták.

Nicklas Bendtner sérüléséről...

Elsőre komolynak tűnik a sérülés, ráadásul hamarosan kezdődik egy olyan időszak, ahol minden egyes játékosra szükséged van. Eléggé idegesítő, hogy elvesztettük, és eléggé rémült vagyok, hogy ennyi időt kell kihagynia. Egy ágyéksérüléssel van dolgunk, aminek három, akár négy hét is kell.

Fabregas második góljáról...

Megleptük őket a dupla előny megszerzésével. Megláttam Kinget Fabregas előtt, ekkor még úgy gondoltam King könnyen leszereli Cesc-ket, de adott egy kötényt, majd óriási lehetősége adódott a gólszerzésre. Végül csodásan fejezte be az egyéni akcióját.

Manuel Almunia kezdéséről...

Úgy érzem így nyomás alatt tudom tartani. Mannone rendkívül jól szerepelt, de amikor egy fiatal kapus öt, vagy hat meccsen játszik, óriási nyomás nehezedik rá, és lefárad szellemileg. Ez az oka, hogy Almunia kezdett tegnap.

A harmadik gól előtti, bírói döntésről...

Jól vezette a mérkőzést. Mi is leálltunk, de úgy érzem a bíró jobban odafigyelt, mint mi.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

14 éve
Törölt felhasználó
Na végre:D"A legfontosabb jelenleg, hogy megnyerjük a Premier League-t" ez nagyon nagy szöveg!:DRemélem így is lesz , meg h ő nem hasonlítgassa össze a 2 csapatot...szimpi az öreg ;-P ;-P ;-P ;-P ;-P
14 éve
Törölt felhasználó
aza fabre szoló fantasztikus volt!! és almuniára sem volt panasz!! wengus bának biztos sok zakója lehet ha csak így dobálja őket inkább adja ide azt eladom:D
14 éve
Törölt felhasználó
Remélem Nasri most már tud kezdeni akár most a héten az AZ ellen vagy hétvégén majd a Wolves ellen! Song meg nehogy besárguljon mert akk meccseltiltás jár neki! Most ki kéne bírnia egy pár meccsig, mert a Sunderland és a Chelsea ellen nagy szükség lesz rá!
14 éve
Törölt felhasználó
Nem kötekedni akarok, de ez a "because of my cold" nem azt jelenti, hogy "talán a hideg miatt", hanem, hogy meg volt fázva Wenger. Vagyis: "Beszéltem, beszéltem, beszéltem és már nem volt valami jó hangom a megfázásom miatt."
14 éve
Törölt felhasználó
Én már meg se lepődök a sérüléseken, de érzésem szerint a legfontosabb hogy a védelem együtt maradjon( ne sérüljön meg) mert egyre jobb formába kezdenek jönni + a Fabregas Van Persie Arshavin tengely.Walcott szerintem is csak kiegészitö ember lesz a szezonban legtöbbször csereként kap majd szerepet. Akitöl viszont várom a jó játékot és a gólokat az Eduardo és Arshavin. Jó lenne ha megjönne az önbizalmuk.
Nasrinak nagyon örülök és Rosit nagyon várom mert eszméletlen jó focista.
Képzeljétek el hogyha nincs egy sérült se(ami még nem volt sztem) akkor hogy állnánk fel.(kp.-n rosi, fab, nasri, walcott ,denilson , diaby, song,eboué ) Wenger kapkodna a fejéhez hogy kit hagyjon ki a kezdöböl de legalább rotálhatná a csapatot.

Szólj hozzá