Arsène Wenger szerint a kései gólok nem hoznak veszélyt az Arsenalra, és nem kezelhető problémának.

Az 'Ágyúsok' sorozatban 2 döntetlen játszottak az Alkmaar, és a West Ham ellen, pedig mindkét meccsen Ők szerezték meg a vezetést.

Ugyanez a dolog történt az előző szezonban, amikor ugyanis a 88. percben még 4-2 állt az eredményjelzőn, majd döntetlennel zárult az a mérkőzés is.

Nem aggódom emiatt egyáltalán. 3 különböző meccsről kérdeztél, melyek eredményeinek különböző okai voltak.

-nyiltkozta Wenger.

A múlt szezonbeli 4-4 [a Spurs ellen] alkalmával úgy érzem kikapcsoltunk. Ezt sem a West Ham, sem az Alkmaar ellen nem tettük meg szerintem.

Ha megnézed a Bajnokok Ligáját, a gólok 50%-át az utolsó öt percben szerezzük. Alapvetően a West Hamnek szerencséje volt.

Minden erőnkkel próbáltunk összpontosítani, de szerencsétlenek voltunk mind a szabadrúgásnál, mind pedig a büntetőnél is. Nem hiszem, hogy akár az egyik is jogos lett volna.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

14 éve
Törölt felhasználó
Igen, Arshenal nagyszerűen megmutatta, milyen smile-kat használhattok az oldalon. Köszönjük, nélküled nem sikerült volna :) :)
14 éve
Törölt felhasználó
:) :D ;) 😏 :roll: :-S :wow: 🐛 :P :p %-P ;-P :long: :blank: :ohh: :grrr: :gulp: 8-/ :down: ❓ :exclaim: 🐍 🧛 :coolcheese: :coolmad: :coolhmm: :coolgrin: :coolsmirk: :coolsmile: :ahhh: 💋 :zip: >:-( >:( :-/ :shut: :red:
14 éve
Törölt felhasználó
Az első mondat kicsit fura nekem.Wenger szerinte nem okoznak problémát.Hát azért 3 pont helyett csak 1 pont az azért probléma.Meg az hogy nem kezelhetőek.Vagyis ebben nem tudunk fejlődni? (Lehet csak én értem félre.)
14 éve
Törölt felhasználó
hát a tavalyi 4 - 4 ... nem akarok még egy olyan meccset látni...Clichy és Almunia nem éppen legnagyobb meccse volt az...ugye nekik nagy része volt abban, hogy vissza jött a Spurs 2 - 4 ről...holnap maximálisan koncentrálnunk kell...még akkor is ha már 3-0ra vezetünk...mert a Tottenham nem Alkmaar, és nem is WHU...GO GUNNERS!!!
14 éve
Törölt felhasználó
Le van fordítva ;)
Amúgy amíg jönnek a kései gólok addig nincs baj, csak győzelmet, és ne döntetlent, vagy ne adj isten szépítést érjenek ezek a találatok :O

Szólj hozzá