…egy jó minőségű meccsről:
„Úgy vélem, hogy magas színvonalú, jó meccs volt, ez a passzokból, és a befejezésekből is jól kiszűrhető volt. Voltak olyan helyzetek, amikor zsebkendőnyi területen adogattak a játékosok, szóval összességében jó mérkőzésre vettek jegyet a szurkolók. Nagyon boldog és elégedett vagyok, mert minden poszton minőségi módon játszottunk.”

„Mind a tapasztaltabb játékosok, mind a fiatalabbak nagyon jól játszottak. Craig Eastmond ezen a meccsen mutatkozhatott be az első számú csapatban, és ő is remekül teljesített, akárcsak a többiek. Még úgy is sikerült megnyerni a meccset, hogy a Liverpool egyenlített, szóval mentális tartalékaink is voltak. Sokkal inkább hasonlított a tegnapi meccs egy európai kupameccshez, mint egy ligakupa-találkozóhoz, minőségi szinten legalábbis mindenképp. Két nagyon jó csapat feszült egymásnak, akik magas színvonalon játszottak.”

…a fiatalokról:
„Mindenki fantasztikus volt, keményen dolgoztak a meccs előtti tréningeken. Fran 19, Aaron és Craig pedig 18 évesek. Az ilyen szintű meccsekhez ők még nagyon fiatalok, de bebizonyították a tehetségüket és a tudásukat, szóval csak dicséretet érdemelnek.”

…Meridáról:
„Fran egy minőségi játékos, és nagyon jó alapozást kapott Spanyolországban. De amúgyis klasszis játékosokat vonultattunk fel a középpályán, ami egy ilyen típusú meccsen kulcsfontosságú. Végül Meridát azért nem adtam kölcsönbe, mert hittem, hogy a képességei révén áttörést érhet el az első számú csapatba. Ez így is van, de ha megnézzük a többieket, valamint a sérültlistánkat, akkor láthatjuk, hogy igen komoly a versengés a posztokért. Nagyon fiatalon érkezett hozzánk, de a tudása híven tükrözi a mi játékstílusunkat.”

…Samir Nasri visszatéréséről:
„Sok időt hagyott ki, eddig egyetlen meccsen sem vehetett részt az idei szezonban. Majd meglátjuk, hogy lesz ma és pénteken, de legalább játszhatott egy teljes mérkőzést.”

…a Spurs elleni kapusról:
„Nem tudom még, kit választok kapusnak szombaton, de Lukasz Fabianski bevethető, és jól is teljesített tegnap.”

…Alberto Aquilani majdnem leigazolásáról:
„Nem tavaly, hanem két évvel ezelőtt érdeklődtünk iránta. Tavaly nem játszott túl sokat a sérülései miatt, ugyanakkor nem is éreztük, hogy szükségünk lenne rá, mivel voltak játékosaink a posztján. Nehéz meggyőzni az embereket arról, hogy nincs szükségünk egy játékosra, de amikor ilyen zseniális középpályásokat látunk a pályán, mint tegnap, akkor mindenki megérti a döntésünket. Mi ezekkel a srácokkal dolgozunk nap mint nap az edzéseken, és pontosan miattuk nem kell állandóan az átigazolási piacon lennünk.”

…Gibbs teljesítményéről:
„Nagyon jól teljesített, de igazság szerint mindkét full-bekk remek volt. Kerrea Gilbert egy picit idegesen kezdett, de a második félidőben egyre jobb lett, és Gibbs is ragyogó volt.”

…arról, hogy kinek van esélye az áttörésre:
„Majdnem mindegyikük játszhatott már a felnőttcsapatban, és úgy vélem, az áttörésre mindenkinek jó esélye van.”

…Almuniáról:
„Teljesen felépült. Nincsenek kételyeim, hogy készen áll-e a szombati meccsre, de azért nem akarok előzetes jóslatokba bocsátkozni, mert még én sem döntöttem el, mi lesz.”

…arról, hogy Gibbsnek hány meccsre van szüksége, hogy Capello meghívja a vb-keretbe:
„Most kapott lehetőséget, és ez így lesz a jövőben is. Ha Capello kikéri a véleményemet erről a kérdésről, mindenképpen pozitív választ fog kapni.”

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (19)

14 éve
Törölt felhasználó
Sztem Nasri nem lesz kezdő, max. csereként fog beállni, és helyette sztem Diaby fog játszani, de am a többi poszton az lesz sztem amit te is írtál Clichy!
14 éve
Törölt felhasználó
összeáálhat az álomkezdő:

Almunia
Sagna - Gallas - Vermaelen- Clichy
Song
Cesc - Nasri
Persie - Eduardo - Arsavin
14 éve
Törölt felhasználó
űűűhhhh micsoda gólok voltak jujujujuj...... :D ;)
OF: Chris14! PS3ra legjobb a fifa!!!!!!!!!! graf qurva jó csak kevés a stadion!!!!.....
:long:
14 éve
Törölt felhasználó
Remélem Nasri a Spurs ellen ott lesz a padon!
14 éve
Törölt felhasználó
Hol marad a játékosértékelés ?

Szólj hozzá