Arséne Wenger tájékoztatása szerint egy játékos sérült meg a tegnapi Ligakupa találkozón, ő nem más, mint Lukasz Fabianski, aki történetesen szezonbeli első meccsét játszhatta a Liverpool ellen.

"Combsérülés miatt veszítettük el Fabianskit három hétre. Természetesen nagy csalódás ez, hiszen éppen a Liverpool ellen térhetett vissza egy súlyos sérülést követően." - mondta Wenger.

"Wilshere, Walcott, Denilson, és Rosicky továbbra sem bevethetőek. Szerencsére azonban Fabianskin kívül senki más nem sérült meg a tegnapi találkozón."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (30)

14 éve
Törölt felhasználó
nekem eddig 116 látogatom van a sexy lina-n és még mindig nincs vidi :gulp: :down: 🤢
14 éve
Törölt felhasználó
megértelek és beismerem h nem ide való:D de sokkal jobban bevenné a gyomrom mondjuk a " na most haggyátok abba, mert következménye lesz!" -t .láccik h próbálod viccesen megfogalmazni hogy elkerüld a vitát de pon t ez a stílus ami nem jön be ilyen esetbe.

egyébként megin sok a sérült én ezt nemértem. örüülünk neki ha meccsenként 1 ember sérül le.... amugy a barca kerete is fura ám.ottvannak a világsztárok a kezdőbe + 1-2 jjó csere aki éretebb. és az egész kispad 19 20 éves..szóval pep olyasmit csinál mint mi csak eredményesebben talán mert ez befog válni neki . pedro bosquets stb
14 éve
Törölt felhasználó
akk mondd h Wenger helyett írjunk ink Raven Rileyről meg csináljunk egy pornó oldalt.. ha kéred, még "akár át is beszélhetjük a többiekkel".. nem értem, hogy miért nem lehet olyan hét, hogy vmin ne kéne felhúzni magam.. áhh mind1 :D
14 éve
Törölt felhasználó
de birom az ilyen arcoskodós admin kommenteket :P :zip:

Szólj hozzá