Az Arsenal korábban a Liverpoolt kapta a Ligakupában, a mérkőzés tétje a legjobb 8 közé jutás volt.

Mindkét csapat elég tartalékos keretet nevezett a meccsre, az Arsenalnál lehetőséghez jutott például Eastmond és Gilbert is. A Poolnál nem játszott Torres és a nagy ágyúk többsége.

A meccset az Arsenal kezdte jobban, már a 19. percben Merida révén vezetéshez jutottak a hazaiak. Az előnyt még az első félidőben ledolgozta a rohamozó Liverpool. A Pool középpályása hatalmas bombagólt lőtt, talán Fabianski is benne lehet a gólban..

A 2. félidő elején Bendtner volt szemfüles és lőtt a vendégek kapujába. Ezzel Nick beállította a meccs végeredményét, hiszen több gól nem született a meccsen.

Az egész Arsenal dícséretet érdemel, ugyanis mindenki megküzdött a győzelemért. Senderos is biztos pont volt a védelemben és a fiatal játékosok is jól játszottak.

Összességében megérdemelt a győzelem!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (205)

14 éve
Törölt felhasználó
majd eztán úgy lesz megoldva az összefoglaló dolog, hogy meccs közben írom a történéseket és akkor lesz ilyen : Percről-Percre cucc.. este 11kor kicsit fáradt voltam, aztán azért ilyen rövid az ÖF.. de amit az előbb említettem, az lehet a megoldás arra, hogy tartalmas ÖFek legyenek.. thx a véleményt Walcott80 ;)
14 éve
Törölt felhasználó
Arsenal23 nezzd meg a leveleidet!
14 éve
Törölt felhasználó
31-én vagyis szombaton sorsolnak. Jó lenne, ha idegenben nem egy nagy csapat ellen kéne játszanunk.
14 éve
Törölt felhasználó
Mikor lesz a sorsolás ?
14 éve
Törölt felhasználó
Jó meccs volt! Ez a vegyes csapat jobb volt, mint gondoltam! A védelem jól helytállt, a középpálya kreatív volt, elöl pedig sikerült összehozni 2 gólt! Már várom a spurs elleni meccset! Remélem végre összeáll idén először a Fabregas-Song-Nasri középpálya! :)

Szólj hozzá