Arséne Wenger, és a fiatal arsenalosok is nagy párharca készülnek a holnapi Ligakupa-fordulóban, amikoris a Liverpool látogat az Emiratesbe.

A mérkőzésen kulcsszerephez juthat Aaron Ramsey, akit 2008-ban vásárolt meg Wenger 5 millió font ellenében a Cardifftól. A francia menedzser őt is kiemelte a holnapi meccs előtt:

"Ha megfigyeljük, hogy még mindig csak 18 éves, akkor láthatjuk, hogy Aaron kivételesen fejlődik." - mondta Wenger Ramseyről, aki decemberben lesz 19.

"Már tavalyhoz képest is nagyon sok mindenben változott, mostmár sokkal inkább mondanám rá a felnőttjátékos jelzőt, mint egy évvel korábban."

"Nagyon keményen dolgozik, ez pedig a többi középpályásra is kihat, mert nekik is mutatniuk kell valamit, ha nem akarják, hogy Aaron kiszorítsa őket a kezdőből. Nagyon közel áll jelenleg ehhez."

"A szezon előtt azt a célt tűztük ki együtt vele, hogy 15-20 meccsen fog lehetőséghez jutni, és úgy gondolom, hogy ez a realitás."

Az újságírók is feltették Wengernek azt a kérdést, hogy vajon marad-e a fiataloknál a holnapi meccsen, hiszen a Liverpool olyan játékosokat is nevezett a keretbe, mint Fernando Torres, és nincs kizárva, hogy Alberto Aquilani, a vörösök nagy nyári szerzeménye az Arsenal ellen debütálhasson új csapatában.

"Azokat a játékosokat fogom holnap pályára küldeni, akikkel a legtöbb esélyünk van a gőyzelemre. Vegyes csapat lesz, de cél ugyanaz marad: megnyerni a soron következő mérkőzésünket."

"A Liverpool mindig is nagy kerettel rendelkezett, így erős ellenféllel állunk szemben, de nem is vártunk mást. Viszont szerintem nekik is éppúgy kell rotálniuk a csapaton, mint nekünk, hiszen nekik is ugyanúgy vagy bajnokijuk a hétvégén, ráadásul ezután Lyonba mennek, ahol fontos BL-mérkőzést játszanak."

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

14 éve
Törölt felhasználó
ericsson teljesen igazad van,Almi egyenlőre sokkal jobb kapus mint Vito:)
14 éve
Törölt felhasználó
Remélem nyerünk, bár nagyon nehéz lesz egy Torres-el és Aquilanival felálló Pool ellen...
14 éve
Törölt felhasználó
Itt látszik igazán az Almunia és a Mannone közötti különbségek. Igaz, hogy Mannone még nagyon fiatal, de Almunia az igazi első számú kapus. Amit a videó is bizonyít. Almi egyet sem ejtett ki Manno meg párat.


http://www.youtube.com/watch?v=ASSB2Mp2kpc&feature=rec-HM-fresh+div

Szólj hozzá