Almunia: A spanyol kapus 1:1-ben szinte verhetetlen. Az előző szezonban többen mentek vele szemtől-szemben, de rendre Almunia jött ki győztesnek. A legnagyobb hibáit általában beíveléseknél és magas labdáknál követi el. Őt szabadrúgásokkal és szögletrúgásokkal meg lehet verni.

Sagna: Sokat bír, rengeteget dolgozik minden meccsen. Kiválóan szerel, technikás játékos, azonban a beadásai zöme pontatlan.

Gallas: Sokat fejlődött az előző szezonhoz képest. Tavaly még levegőben szinte mindenki verte, de mára Gallas uralja a légteret is. Őt a lassúsága miatt hosszú labdákkal lehet megverni.

Vermaelen: Idejött az Arsenalhoz és parádézik. Gyors, technikás, jól fejel, helyezkedése kiváló, mentálisan erős. Komolyan nem találok benne hibát.. (ha valaki tudna valami gyengeségét írni, tegye meg kommentben)

Clichy: Az egyik legnagyobb szivű játékos a csapatban. Rengeteget küzd, jók a felfutásai. A beívelései pontatlanok és sokszor verik meg 1:1ben.

Song: Jól ad keresztlabdákat, technikás, fontos szerelései vannak és amikor higgadt, a csapat egyik legjobbja. Az az egy hibája van, ha kicsit forróbb a hangulat a meccsen elkezd kapkodni, így egyre több hibát követ el (ezt a gyengeségét kezdi kinőni).

Fabregas: A világ egyik legjobb előkészítője. A semmiből képes óriási passzokat adni. Egyre jobban megy neki a védekezés is. Egyedüli hibája az, hogy van amikor fejben nem a meccsen jár, ilyenkor ez látható a teljesítményén.

Eboue: Jó csapatjátékos, ő leginkább Walcottal tudja megértetni magát. Védőként jobban játszana, mint a középpályán, de a védelemből Sagna kirobbanthatatlan. Sokszor kapkod és ilyenkor sok labdát elad, ill. a labdát az ellenfélbe vezeti.

Arsavin: Az orosz tavaly olyat játszott, hogy az egész világ csak nézte, de idén még nem nagyon mutatott semmi extrát. A semmiből is képes fontos gólokat lőni. Meccseken elkocogja az időt és meccsenként csak pár alkalommal villan. Talán még mindig nem vette fel a PL ritmusát, így fizikailag kicsit megterhelő számára az angol bajnokság.

Persie: Amikor Persie odateszi magát, rendkívül gólveszélyes. Sokszor beleszürkül a játékba, fölösleges cseleket csinál és 1:1ben helyzeteket puskáz ez.

Diaby: Nagyon erős játékos, alig van, aki elnyomja. Sokat fejlődött az előző szezonhoz képest, pontosabban lő és nyugodtabb a játéka, illetve kevesebbet szabálytalankodik. Az egyik legnagyobb hibája az, hogy sok labdát elad és van, hogy túlcifrázza a dolgokat.

Eduardo: Őt nem kell bemtatni senkinek. Amelyik ellenfél ismeri, az fél tőle. Gólerős játékos, csak sajnos sokat sérült.

Bendtner: Sokat fejlődött, határozottabb játékos lett. Az utóbbi időben egyre jobb teljesítményt nyújt. Személy szerint nekem néha tetszik a játéka. Jó testfelépítése van, ennek köszönhetően alig-alig nyomják el. Sokszor kapkod, vagy éppen rossz napot fog ki. -na akkor mindenki fogja a fejét, hogy ez a 'Nick mit keres itt'.

Mannone: Jók a reflexei, de még egy éretlen kapus. A magas labdákkal nem nagyon tud mit kezdeni, sok fogható labdát inkább kiüt. Ha ezeket a hibákat kiküszöböli, nagy kapus válhat belőle.

A többi játékosról azért nem írtam, mert ők idén alig-alig játszottak az első csapatban.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

14 éve
Törölt felhasználó
nem belekötés képpen : gallas szerintem nem lassu touré gyors volt annak idején de szerintem gallas nem sokkal lassubb nála . és eboué szerintem diaby val is nagyon jól össze tud jáccani.mint pl az aston villa elleni góljuk tavaj stb.
14 éve
Törölt felhasználó
"A hibák azért vannak, hogy tanuljunk belőlük"
hét mi nem nagyon szoktunk belőlük tanulni...... :-/
én ezt a 2:2-t még most sem fogtam fel.A meccset most néztem meg! Hát örülhetünk hogy nem kaptunk ki mert a wh nem kapott meg egy jogos 11-est...amúgy az a kis Jamaicai feka gyerek aki Clichyt elkaszálta annak piros járt volna...na mind1 ezt a meccset naon elbasztuk...... 🤢 🤢
14 éve
Törölt felhasználó
"A hibák azért vannak, hogy tanuljunk belőlük"

Elkövettük ugyanazt a hibát, mint az AZ ellen, és ez megbosszulta önmagát! Ezt elmondhatjuk minden egyes meccs után, hogy a hibák azért vannak, hogy taljunk belőle, de nem tanulunk, és ez a legbosszantóbb! Az az igazság, hogy egy idő után már idegesítő, nem csak tanulni kéne a hibákból, hanem végre nem elkövetni azokat! Nézzük meg a United-et, ők aztán nem tanulgatnak, nyerik is a trófeákat, de ha mi folyton csak a hibáinkból tanulunk, leragadunk oda, ahol már 4 éve vagyunk! Egy árva trófeát nem fogunk begyűjteni!
14 éve
Törölt felhasználó
Clichy ,max annyit lehet felróni Verma hibái közé ,hogy néha egy kicsit összezavarodik és ilyenkor jönnek a gólok pl.Blackburn.Mondjuk ilyen szerencsére csak nagyon kevés volt! 🧀Persze ez csak az én véleményem lehet ,hogy nem így van!
14 éve
star7! Egyelőre december 2-án, egy szerdai napra van kiírva a meccs, mi is frissítettük a menetrendünket, ugyanakkor ha bejutnánk a Ligakupa következő fordulójába, akkor ismét halasztás lenne. Reméljük ez így is lesz :)

Szólj hozzá