Upson - aki kapitánya, a vasárnap az Arsenallal összecsapó West Hamnek - volt az első védő, akit Arséne Wenger leigazolt, de egy térdsérülés miatt, ráadásul olyan nevek szerepeltek előtte mint Tony Adams, Steve Bould, Martin Keown, Sol Campbell és Kolo Touré, korlátozottan lépett csak pályára.

Amikor elhagyott minket, tudtam hogy nagy karriert fog befutni. Viszont amikor Matthew nálunk dolgozott, nagyon türelmetlen volt.

-nyilatkozta Wenger.

Persze megértem, megvettem Őt a Lutontól, és néhány év múlva már nem is játszott itt. Hagytam elmenni, mert tudtam hogy minőségi játékos, aki nagyra viheti a Premier Leagueben.

A válogatottban is eltudtam volna akkor képzelni. Sokszor gondolok Rá. Upsonnak nagyon jó hozzáállása és szelleme van. Három, négy, akár öt évvel ezelőtt igen, [leigazoltam volna] de most már megállapodott, és egy jó karrierrel rendelkezik.

Wenger elismerte, fiatalabb menedzseri éveiben néhány vereség testileg is megviselte.

A feszültségekkel szenbeni ellenállás a legnehezebb amit meg kell tanulnod ebben a szakmában. Ha nem nyersz az rossz hatással van a klubra, és kicsit te is felelősnek érzed magad.

-folytatta a francia menedzser.

Majd Stan Kroenkéről - a klub legnagyobb részvényeséről - is szó esett.

Nagyon érdekli a sport, és a labdarúgás, de nem kérdeztem arról, hogy miért fektet be az Arsenal Football Club-ba - ez nem az én problémám. Szereti a sportot, és azt is, amit csinál.

-zárta szavait Arséne Wenger.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

15 éve
Törölt felhasználó
nem kell Upson az amerikai meg azért fektetett be pénzt mert tudja hogy jönni fognak az Arsenal-nak a kupák és az eredmények!!! ;-P
15 éve
Törölt felhasználó
Nem kell. Verma és Gallas elég jó.
15 éve
Törölt felhasználó
igen, a cikk nem a most-ról szól :D amúgy meg Upson a padra??? azért ő nem az a tartalék ember típus...ha akkoriban türelmetlen volt, amiért nem játszott, most kiforott játékosként szerintetek padozna? na ő nem kell :D
15 éve
Törölt felhasználó
Nem, nem rossz a címe :D a szövegből pontosan kiderül hogy mi van: Három, négy, akár öt évvel ezelőtt igen, [leigazoltam volna] de most már megállapodott, és egy jó karrierrel rendelkezik.
A címben meg nincs benne hogy mostanra gondolt :D
15 éve
Törölt felhasználó
ja jókor mondod snuff....... de akkor rossz a címe....

Szólj hozzá