Fredrik Ljungberg 2008 októberében igazolt az MLS-es gárdához, s azt reméli, hogy a rájátszás fináléját követően bajnoki címet ünnepelhet majd a csapatával.

A 32 éves Arsenal-legenda jól érzi magát az Egyesüt Államokban, de az idényt követően el fog gondolkozni a jövőjén, s lehet, hogy visszatér Svédországba befejezni a játékoskarrierjét.

"A rájátszást követően le fogok ülni az ügynökömmel, hisz meg kell majd beszélnem vele a jövőmet"-nyilatkozta Ljungberg a Sportbladet-nek.

"Az előző néhány hónapban fantasztikusnak tűnt nekünk a rájátszás. Most pedig azt mondhatom, hogy óriási lenne otthon játszani a döntőben."

A mai nap folyamán a Seattle hazai pályán, a Qwest Fielden fogadja a Dallas csapatát.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

14 éve
Törölt felhasználó
Kölcsönbe jó lenne.
14 éve
Törölt felhasználó
majd az új frissítésekkel érkezni fog egy újítás, ami arról szól, hogy ha kapsz egy üzenetet és belépsz a felhasználóneveddel, felugrik egy Script, hogy új üzeneted van..
14 éve
Törölt felhasználó
ez nem ide tartozik bocsi előre is....... a szerkesztőknek szól:..... van ez a privát levelezés és szerintem kitalálhatnátok valamit arra hogy lássuk ha levelünk érkezik mert nem mindig nézi meg mindenki és senki nem tudja hogyha írtak neki és csak mondjuk 2 hét múlva veszi észre és lehet hogy fontos........ lehet hogy nincs ilyen hogy fontos de azért jó lenne látni ha levelem érkezik..........:D:D:D:D ;) ;) ;) ;)
na csak ennyi........ szerintem ez 1 jó ötlet........ ;) ;) ;) ;) ;) ez nem szidás vagy valami ilyesmi akart lenni csak 1 ötlet..... ;-P ;-P ;-P
14 éve
Törölt felhasználó
Na már Buzsáky Ákos is betalált a QPR-ben ! 2-4-re vezetnek már!
14 éve
Törölt felhasználó
Arsenalos szurkoló vagyok, de szerintem nem csak mi akarjuk, hogy az Arsenal nyerjen hanem sokan mások. Mert ha megnézzük eddig mindig olyanok nyertek akik agyon vásárolták magukat játékosokkal. Mink meg kitenyésztjük a játékosokat ( ez kicsit durva volt :D ) és így a dicsőség bl-t nyerni.

Szólj hozzá