Már most biztos, hogy Arséne Wengernek lesz pénze a télre, hogy kedve szerint költsön.

Az Ágyúsok elnöke, Hill-Wood szintén megerősítette, hogyha kell játékosra pénz, akkor biztosítva lesz a francia menedzser számára.

Elmondtuk neki, hogy nyugodtan költhet, arra, akit akar. De szerinte a csapatba akárki jönne nem erősítené tovább a mostani Arsenalt.

Pár éve emlékszem, hogy Danny Fizsman megkérdezte Wengert, hogyha adna neki 100 millió fontot, mit csinálna vele. Nos Arséne azt válaszolta, hogy: Vissza adnám.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (21)

15 éve
Törölt felhasználó
a címhez: "Van pénz télre" - na Wenger már nem fog megfagyni otthon..:D a témához: nyáron is volt pénz, még hozzá nem is kevés.költött Wenger? nem. most se fog. az igazat megvallva nem is kell költenie, nagyon max egy vkpra, Song helyére, illetve a későbbiekben Song helyetteseként kéne még egy erős játékos. és erre a célra megfelelnének olcsó, kiváló, fiatal játékosok mint pl. Matuidi vagy a francia válogatott Moussa Sissoko (rem jól írtam a nevét) vagy akár a jó öreg Patrick...
15 éve
Törölt felhasználó
Én szívesen látnám Ashley Youngot vagy épp James Milnert a csapatban de biztos nem őket fogja ha fog egyáltalán :P
15 éve
Törölt felhasználó
Azért egy védő jól jönne, ezt neki is el kéne fogadnia! Verma-Gallas páros nagyon jó, de ha valaki lesérül csak Senderos és Silvestre maradt... Djourou meg március környékén tér vissza, szal jó lenne egy védő és akkor meg lennék elégedve meg talán-talán egy DM!
15 éve
Törölt felhasználó
Fölöslegesen van annyi pénzünk.Úgyse költ Wenger és ez 100%.
15 éve
Törölt felhasználó
azt viszont már nem tudja megmondani h a védelemben kit ölne meg 1-2 új játékos, mert ott elég szűkösen vagyunk. talán előre tényleg nem kell senki, de a védekező szekcióba bőven befére 2 játékos. sztem...

Szólj hozzá