A két vereség ellenére, Robin van Persie bizakodó a szezont illetően, és mindent megtesz annak érdekében, hogy idén az Arsenal legyen a bajnok, miután a Liverpool és a Chelsea is botlott.

Előnyt szerezhetünk azzal, ha kihasználjuk a csapatok pontveszteségeit. Ha az elmúlt szezont nézed, a Liverpool és a Chelsea sem tudott győzni. 

-nyilatko zta a holland csatár.

Az eddigi nyolc meccsünkből hatot megnyertünk, elég jó helyzetben vagyunk addig, amíg következetesek maradunk a kisebb csapatok ellen. Folyamatosan hozni kell a három pontott ellenük. Az előző szezonban volt néhány jelentős botlásunk, a döntetlenekre is figyelni kell.

A 26 éves játékos remekül kezdte az idei szezont, ötször talált be idén, ezek mind nagyon fontos gólok voltak.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

14 éve
Törölt felhasználó
nagyon nagyon örülök ennek a kezdésnek és úgy érzem nyerni fogunk valamit idén rég nem éreztrem ezt!!!!
14 éve
Törölt felhasználó
Tényleg jó helyzetben vagyunk, de még nagyon hosszú a szezon.
14 éve
Törölt felhasználó
igen, htalamas lehetőség ez a Pool-ManU meccs. kevés alkalomból egy amikor nem csak az Arsenalnak fogok drukkolni a fordulóban 🧀
14 éve
Törölt felhasználó
Hát tényleg elég jó helyzetben vagyunk, ha a Pool-MU x lesz, és nyerünk a WHU ellen + hozzuk az elmaradt meccsünket a Bolton, akkor 1 ponttal fogjuk vezetni a bajnokságot, ha netán ki is kapna a MU, akkor meg 2 ponttal, úgy hogy 2 rangadót már játszottunk idegenben (City,MU)!

Szólj hozzá