Arséne Wenger jó hírekkel szolgált a mai sérülésjelentésében, hiszen Eduardo várhatóan visszatér a keretbe a West Ham United elleni meccsre, és 50%-ak Nicklas Bendtner és Tomas Rosicky esélyei is a szombati mérkőzésre.

"Jelenleg 50-50% annak az esélye, hogy Rosicky és Bendtner is felépül a térd, illetve a ágyéksérüléséből a következő meccsig, míg Eduardo elvileg játszhat majd szombaton."

"Lehetséges, hogy Fabianski és Nasri is benne lesz az utazókeretben, de nem valószínű a játékuk. Ideális esetben Nasri a Liverpool elleni Ligakupa meccsen visszatérhet. Ez a sürgősségtől is függ."

"A távolabbi visszatérőket illetően: Denilson elvileg négy hét múlva lesz bevethető állapotban, míg Johan Djourou leghamarabb csak márciusban. Walcott 3-4 hét múlva térhet vissza."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

14 éve
Törölt felhasználó
Remélem Rosi játszik a West Ham ellen,és már nagyon hiányzik Nasri játéka,szóval jó lenne,ha az elkövetkező 2-3 hétben végleg visszatérne a nagy csapathoz!Dudu-val nem tudom mi legyen!Szerintem a West Ham ellen nem kellene többet adni 15-20 percnél!
14 éve
Törölt felhasználó
http://www.premierleague.com/page/Home/0,,12306,00.html SZAVAZZATOK WALCOTTRA!!!!!!!!!!!!!JOBB ALSÓ SAROK!
14 éve
Törölt felhasználó
Nagyon jó hírek!
Kezdőm:

Almunia
Sagna-Gallas-Vermaelen-Clichy
Fabregas-Song-Diaby
Arshavin-Eduardo-van Persie
14 éve
Törölt felhasználó
De ez akk is csak kettő nem 4-5 mint tavaly volt!!!!!!!
Remélem ennél csak jobb lesz!!!!!!!!!
Ja meg persze ha a 3 játékos visszatér(Bentner,dudu,rosi),akk az idei szezon legerősebb keretével mehetünk!!!!
Már nagyon várom!!!!
14 éve
Törölt felhasználó
Denilson elvileg négy hét múlva lesz bevethető állapotban, míg Johan Djourou leghamarabb csak márciusban. ez azért kemény:S dudunak örülök

Szólj hozzá