Neil Banfield legénysége elveszítette idénybeli 100%-osságát a Farkasok otthonában rendezett mérkőzésen, ám továbbra is veretlen a gárda, amelyben a sérülésből visszatérő Nasri és Fabianski is helyet kapott a tegnapi összecsapáson.

Gólszerzők: Stearman (45'), Hemmings (55'), Sunu (21'), Watt (56').

Az Arsenal kezdőcsapata...: Fabianski, Gilbert, Ayling (58'), Bartley (csk.), Evina, Eastmond, Randall, Coquelin, Nasri (58'), Sunu, Watt.

...és cseréi: Szczesny, Boateng, Frimpong (58'), Murphy (58').

A hazaiak kezdték aktívabban a mérkőzést, s az első percekben voltak kisebb-nagyobb helyzeteik is, ám az Ágyúsok rövid idő alatt magukra találtak, s a 16. mintumban az első gólszerzési lehetőségüket is kidolgozták: Craig Eastmond indult meg egy kontratámadással, Mark Randallt és Sanchez Wattot is megjárta a labda, mígnem Francis Coquelin tüzelt kapu fölé.

A vendégek ezt követően támadásban maradtak, aminek öt perccel később meg is lett az eredménye: Coquelin lefordult az emberéről a középpályán, Watthoz továbbított, ő Nasrihoz, aki pedig Gilles Sunuhoz juttatta a játékszert, amely egy pillanattal később már a hálóban volt.

Az első találat után mindkét kapu előtt történtek éles jelenetek, ám végül a Wanderers jött ki jól az adok-kapokból: a 45. minutumban Richard Stearman egyenlített egy beívelt szabadrúgást követően.

A második játékrész legelején Randall közel járt ahhoz egy szabaddal, hogy újra megszerezze az Arsenalnak a vezetést, ám az 55. percben mégis a Farkasok kerültek előnybe: Ashley Hemmings egy labdaszerzés után körülbelül 30 méterről vette be az Ágyúsok kapuját.

Azonban nem sokáig örülhettek a vendéglátók ennek a gólnak, hisz egy minutummal később egyenlítettek Banfield tanítványai: Coquelin játszott össze Gilberttel a jobb oldalon, aki betört a tizenhatoson belülre, majd Watthoz passzolt, aki pedig egalizált.

A 2-2-es eredmény beállta után lejött a pályáról Luke Ayling és Nasri, míg Emmanuel Frimpong és Rhys Murphy lépett pályára helyettük. A meccs utolsó fél óráját nyílt játék jellemezte mindkét oldalról, s a helyzeteket is láthatott a publikum, ám nem született újabb gól.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

14 éve
Törölt felhasználó
ez igy igaz :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim:
14 éve
Törölt felhasználó
ez nem az akademia liga,hanem a tartalek,amit én ugy tudom rég nyertekmar meg :D
14 éve
Törölt felhasználó
legalább nem vesztettek
14 éve
Törölt felhasználó
meglátszik töb kölcsönadott játékos hiánya szerintem most nem fogják megnyerni az akadémiai ligát de sebaj majd a nagy Arsenal megnyeri a premier League-t :P

Szólj hozzá