Arsene Wenger nem szokta megünnepelni a születésnapját. Csütörtökön lesz 60 éves az Arsenal mestere, de a szokásos három teendőjét végzi ezen a napon is: futball, futball, és még egy kis futball.

A napirendje annyi lesz, hogy edzést tart, résztvesz egy éves taggyűlésen, és interjút ad az Arsenal Online csatornájának.

A munkája elvégeztével hazamegy, és meccseket néz a televízióban.

Wenger tudja, hogy az ő munkájában mindig a teljesítendő célra kell koncentrálnia, és ez nem korfüggő.

"Nincs mit ünnepelnem."

"Nagyon szolíd lesz az egész napom. Résztveszek egy gyűlésen, majd a vasárnapi bajnokinkkal foglalkozom. Egyébként is, csütörtök este rendezik az Európa Liga meccseit, ahol kipróbálják az új, öt játékvezetős rendszert. Meg kell néznem!"

"Ahogy öregszel, az emberek egyre többször mondják majd, hogy másképp nézel ki, mint ahogy érzed magad. Ez fejben dől el. Egy 40 éves például lehet fizikailag fiatalos, ha agyban már a nyugdíjaséveit tapossa."

"Az én szakmámban mindig egy adott cél lebeg előttem. Az öregedés a futballban egy olyan dolog, amely azt méri fel, mennyi van még hátra a karrieredből. Izgalmasnak tartom a munkám, mert egy olyan csapatnál vagyok menedzser, amelyben rengeteg potenciál rejlik."

"Rajtam múlik, hogy kihozom-e belőlük a legtöbbet."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

15 éve
Törölt felhasználó
Gondolom hogy csak hülyéskedtetek hogy majd inni fog, de szerintem 60 évesen van annyi tapasztalata, hogy tudja, hogy egy kicsi koncentrációhiány is mekkora bajt okozhat.
15 éve
Törölt felhasználó
Bendőt hagyátok csak. Még fának akar menni és megint lesérül Wengerrel együtt :D
15 éve
Törölt felhasználó
60 évesen megértem, hogy nem annyira foglalkozik az ilyen dolgokkal. 110%-osan a munkájára figyel, remélem idén végre eredménye is lesz ennek!
15 éve
Törölt felhasználó
Szerény nyilatkozat ez Wengertől, mindannyian tudjuk hogy hajnal 2 körül már holt részegen fog feküdni az egyik szórakozóhelyen, 2 cicababa társaságában! :p
15 éve
Törölt felhasználó
A buliból majd Bendtner viszi haza kocsival ;)

Szólj hozzá