Arsene Wenger úgy gondolja, hogy idén hat, de akár hét csapat is esélyes lehet a bajnoki címre.

A francia mester együttese, az Arsenal az első négyben tanyázik jelenleg, miután 3-1-re győzött a Birmingham ellen szombaton. A Nagy Négyes két tagja is kikapott, a Chelsearől és a Liverpoolról van szó.

Az Aston Villa és a Manchester City is esélyesnek számít mostmár, sőt, a Sunderland, valamint a Tottenham nevét is emlegetik, mint bajnokesélyesét.

Ami nagyon érdekes a bajnokságban, hogy sokkal keményebb, mint ahogy arra bárki is számított volna a szezon előtt. Hat, de akár hét együttes is esélyes a végső győzelemre.

Mi személy szerint örülünk a saját formánknak, már csak tartani kell ezt, és nem lehet baj.

A Chelsea kikapott nehéz, de nem verhetetlen csapatoktól. Mindenki azt várta a tőlük, hogy dominálni fognak, de a botlásuk lehetőséget ad mindenkinek a felzárkózásra.

Mi szerencsések voltunk, hogy otthon játszhattunk a múlt héten, de a Liverpool például idegenbe látogatott. Nehéz idegenben játszani. Mi is kikaptunk például a Manchester Citytől. A két nagy - távol a hazai pályától - a Chelsea, és a Liverpool sem szerzett pontot.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

15 éve
Törölt felhasználó
Hát sajnos ez így nem lesz jó:S Tavaly 4.ek voltunk úgy hogy nem vot erős a man city, a spurs és a sundarlend mostmeg még hozzá jön az MU,Pool.chelsea,Aston Villa ez túl sok de bízok bene hogy a végén az Arsenal lesz az első!! Go Guners!!
A West Ham-ot és a Spurs is el kel vernünk hogy legyen reményünk az első helyre mindkét meccs városi rangadó hozni kell!!!!!!!!!!!!
15 éve
Törölt felhasználó
Szoros lesz a bajnoksag. Szerintem csak 2 vagy 3 pont kulonbseg fog donteni a bajnoki cim sorsarol. Ha valamelyik csapatnak beesik 2 vagy 3 hetes rosszabb szeria az bucsut is mondhat a bajnoki cimnek. Pl: ha a Pool most kikap a Mu tol a hetvegen, akkor nekik szinte minden hatralevo meccset hozniuk kellesz. Eleg sajnos nehany serules ,ami nalunk azert jellemzo es maris nehezebb helyzetbe leszunk. De ettol fuggetlenul a felsoroltak kozul max a City erhet ode az elso helyre. A tobbi csapat, csak esetleg megnehezitheti a nagy 4 es dolgat, es ezaltal kemenyebb lesz a bajnoksag.
15 éve
Törölt felhasználó
Tomco teljesen igazad van !Én is ezt gondolom fölösleges örömtüzeket gyújtani mert hoztuk a kötelezőket mindenképpen kell legalább 9-12 pont a nagyok ellen ahhoz ,hogy bajnokok legyünk verni kell a Spurst oda-vissza és a Villát is!Mondjuk akkor elég lesz 9 pont a nagyok ellen!
15 éve
Törölt felhasználó
eriCesc-el értek eggyet. Inkább a BL helyezésekért fog majd menni a nagy küzdelem.
15 éve
Törölt felhasználó
Lesz egy irtó nehéz sorozatunk amikor sorozatba egymás után játszunk az Aston Villával,MUval,Poollal és a Chelseavel! Azt hiszem a mi bajnokságunk ott fog eldőlni! Ha ezt a 4 meccset szép eredményekkel zárjuk, meglehet a bajnoki cím!

Szólj hozzá