Az Arsenal nyilvánosságra hozta az AZ Alkmaar elleni utazókeretet, amelyből az a legfontosabb változás szombathoz képest, hogy Gael Clichy visszatérhet, míg Tomas Rosicky és Theo Walcott sérülés miatt nem játszhatnak kedden.

"Sajnos nincsenek túl jó híreim." - mondta Wenger a sérülésjelentésében.

"Theo Walcott a sérülése miatt hosszabb időt hagy ki, mint azt korábban gondoltuk. Úgy véltük, hogy legkésőbb két nap múlva visszatérhet, de a legrosszabb forgatókönyv vált igazzá, így három, vagy négy hétig biztosan nem játszhat."

Rosicky sérülése azonban csak egy pár napig tart majd, és Gael Clichy is visszatérhet majd a keretbe.

Denilson, Djourou, Eduardo és Bendtner továbbra sincsenek elérhető állapotban, a két csatár állapotáról Wenger még nem adott konkrét felvilágosítást.

További jó hír, hogy Samir Nasri, és Lukasz Fabianski teljesen meggyógyultak, azonban meccshiány miatt csak a keddi, Wolverhampton elleni tartalékmeccsre lesznek nevezve.

Az Arsenal utazókerete az AZ Alkmaar ellen: Mannone, Almunia, Vela, Van Persie, Gallas, Sagna, Gibbs, Vermaelen, Silvestre, Clichy, Arshavin, Merida, Wilshere, Ramsey, Fabregas, Eboue, Diaby, Song.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (21)

15 éve
Törölt felhasználó
Nélkülük is nyerni fogunk. 🧀
15 éve
Törölt felhasználó
jogos amit írtok, de ez igaz eduardora is, rosickyre is,őket is eladnátok?
15 éve
Törölt felhasználó
Almunia57 egyet kell hogy értsek veled nem hiszem ,hogy Wenger sokáig kultiválná ha mindig megsérül !Nem mondom,hogy adjuk el de ha 2 év múlva is ez fog menni akkor nincs értelme tartogatni!Kapd össze magad Theo!
15 éve
Törölt felhasználó
Walcott80 tudom hogy hülyeséget írtam nem adnám el Walcott, de így nem fogjuk venni a hasznát, mert folyton sérült ésa gyorsasága nagyon fontos lenne,de így nem érünk nagyon sokat vele, ha mindig megsérül 1 hónapra.
15 éve
Törölt felhasználó
Aluminium
Ebpué Gallas Vermaalen Gibbs
Song Cesc Wilshere
Arshavin Rvp Diaby

Csere: Ramsey Vela Merida

Szólj hozzá