Lássuk Wenger véleményét...

...Theo Walcott sérüléséről:

"A térde sérült meg, és jelenleg nehéz felmérni, hogy mennyire. Térdín, vagy csak egy rúgást kapott? Az a tény, hogy elmondása szerint picit instabil volt futás közben, nem jó hír."

"Ma délelőtt fogjuk felmérni a helyzetet. Megvizsgáljuk, és ha csak egy rúgást kapott a lábára, akkor jó esélye van a keddi meccsre az Alkmaar ellen. Ha többről van szó, akkor értelemszerűen nem játszik a BL-ben. Személy szerint úgy vélem, hogy a második verzió lesz igaz. Lehet, hogy egy hetet mindenképpen ki kell hagynia."

...a Birmingham elleni meccsről:

"Erősek voltunk, mi irányítottunk, és úgy tűnt a dolog, hogy többet is szerezhetünk. Azon gondolkoztunk, hogy ki lövi majd a harmadik gólunkat. De aztán hibáztunk egyet hátul, és egyből vissza is jöttek 2-1-re. A második félidőben már nem voltunk annyira dominánsak, mint az elsőben, de úgy gondolom, hogy a 3-1 fair eredmény, főleg, ha a helyzeteket nézzük. A Birmingham remekül zárt vissza, amikor elveszítették a labdát, míg mi nem voltunk elég erősek. Úgy érzem, hogy egy pár egyéni akcióval próbáltunk meg felülkerekedni ezen a problémán - sikertelenül. Talán emiatt nem szereztünk több gólt."

...Alex Song védekezői szerepéről:

"Nagyon erős és egyenletes. Nem merev, hanem agilis. Inkább egy szlalom-játékos, mintsem egyenesvonalú. Nagyon jól és okosan használja ki az erősségeinek a kombiáncióját. Ezen kívül kedveli a becsúszásokat és a cseleket is. A kamerúni emberek erősek. Afrikában őket hívják az afrikai németeknek, mert annyira erős a fizikumuk."

...Ridgewell Walcottal szembeni szereléséről:

"Egyáltalán nem vagyok vele elégedett. Azonban meg akarom nézni újból a visszajátszásokat, nem akarok a semmibe következtetést levonni, de a padról látván nem tűnt jó szerelésnek. Ha a labdát érte becsúszás közepette, akkor elfogadom, ez benne van a játékban. Akkor Theo peches volt."

...Arshavin kéesi góljáról:

"Ez a mi imádott futballunk. Úgy vélem, hogy a második gól is fantasztikus volt. Úgy tűnik, hogy amikor teljesen koncentrálunk a pályán, és amikor a mi stílusunkban játszunk, akkor akármilyen helyzetből képesek vagyunk gólt szerezni. Ez remek tény, de továbbra is koncentrálnunk kell."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

15 éve
Törölt felhasználó
hát kemény meccs volt az a fontos az hogy a 3 pont megvan!!!!!!!!!! Go Gunners!! Walcottal és a sérülésével kapcsolatban számoljato mindig a legrosszabbra vagyis 1-2 hét kihagyás és ha mégsem akkor még jobb idegesít hogy most tért vissza és szétrúgják de hiáa vergődök azzal nem lesz jo szóval reménykeek hogy minél hamarabb visszatér!!!!!!!!
15 éve
Törölt felhasználó
nem volt valami könnyű meccs de szerencsére megnyertük egész jó kis csapat a Birmingham csak nagyon durvák és ez tegnap nagyon idegesített és remélem hogy nincs komolyabb baja walcottnak és hamar visszatér......
15 éve
Törölt felhasználó
Remélem minél hamarabb felépül THEO!!!
15 éve
Törölt felhasználó
meg nem is dinnyés:D
15 éve
Törölt felhasználó
madácsi :D nem madarász:D

Szólj hozzá