A Birmingham City volt a vendég a mai bajnokin. Az Arsenalnál többen sérülés miatt nem voltak ott az Emiratesben és többeket Wenger pihentetett.

Az Arsenal kezdőcsapatában helyet kapott többek közt Gibbs és Eboue is.

A találkozó a várt iramban kezdődött, az Arsenal irányította a meccset, de a Birmingham City is odatette magát. A kékek több komoly szabálytalanságot követtek el, egyik áldozat a visszatérő Theo Walcott volt. Theo-t az első félidő közepén le kellett cserélni -a helyére Arsavin érkezett.

Az első gólt van Persie szerezte, majd 52 másodperccel később Diaby is eredményes volt. A félidő hajrájában a Birmingham City kezdte átvenni az irányítást, ennek meglett a gyümölcse, ugyanis a 38. percben Bowyer lőtt Mannone kapujába.

A 2. félidőben az Arsenalt a túljátszott helyzetek jellemezték. Az Ágyúsok több alkalommal is növelhették volna előnyüket.

A legnagyobb helyzet Persie közvetett szabadrúgásból lőtt kapufája volt.

A meccs utolsó perceit meghúzta az Arsenal, majd egy kontrát követően Arsavin lőtt gólt.

Az Arsenal ma nem a legszebb focit játszotta, de a 3 pont ígyis megvan. A 3 pont nagyon sokat jelent most, mert a Chelsea és a Liverpool vereséget szenvedett.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (223)

15 éve
Törölt felhasználó
A Chelsea és a Liverpool is kikapott. :D
15 éve
Törölt felhasználó
Sajnos én sem láttam a meccset. De az a lényeg, hogy nyertünk.
15 éve
Törölt felhasználó
Sajnos nem láttam a meccset de mindjá keresek egy összefoglalót.Annak örülök hogy a poll meg a cselzi is kikapott.
15 éve
Törölt felhasználó
Vik: igen én is ebben reménykedek hogy a Wigan megszorítja a cityt de én sztem nem tudják megismételni a chelsea elleni teljesítményüket :(
15 éve
Törölt felhasználó
a man city 7 meccset játszott és 2 pontra van lemaradva az Arsenaltól, aki 8 meccset játszott, tehát ha a city megnyeri az elmaradottat, akkor megelőzi egy pontra az Arsenalt

Szólj hozzá