Tegnap már beszámoltunk az új sérültekről, azonban ma az Arsenal hivatalos oldala egy másik közleményt is kiadott, amelyben a további sérültekről, és a biztos visszatérőkről van szó.

Manuel Almunia felépült mellkasi bántalmai után, így ő már szombaton kezdő lehet a Birmingham ellen, ezzel a padra szorítva Vito Mannonét.

Lukasz Fabianskiról ugyan azt állították, hogy visszatérhet, de a legfrissebb információk szerint várnia kell ezzel, mivel újra problémái vannak.

Nicklas Bendtner, Carlos Vela, Gael Clichy, és Eduardo sem játszanak holnap, az okokról Arsene Wenger nyilatkozott.

Vela nem repült vissza még Londonba, így nem számolhatunk vele. Bendtner ma edzésen sérült meg, az ágyékával vannak gondok. Eduardo még nem épült fel combsérüléséből.

Fabianskit még nem dobom be a mélyvízbe. Már edzett, úgyhogy hamarosan rendben lesz. Clichy a bokáját fájlalja, Diaby azonban megfelelt a fitnesz-teszten.

Sok sérülést az edzésen fedeztünk fel. Almunia tehát játszhat, Fabregas családi okok miatt volt távol, de holnap ő is a csapatban lesz. Arshavin nem sérült meg, így van még egy opciónk.

Denilson, Nasri, és Djourou továbbra is azon a listán szerepelnek, amely a hosszú ideig maródi játékosokat sorolja fel.

Nasri két hét múlva meccsen is szerepelhet.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

15 éve
Törölt felhasználó
ha nem lennénk sérültek akkor jó eséllyel a BL a Pl és az FA kupa címre egyszere pályázhatnánk de így sajnos nagyon örülni fogok ha az egyik meglesz!!!!!:S:(((((((((((
15 éve
Törölt felhasználó
hátt ragyogó, vágjátok? : "Sok sérülést az edzésen fedeztünk fel." -gyönyörű ezz, de akkor hol van az orvosi stáb!? nem kellett volna megvizsgálni a válogatottból visszatérőket!? eszem eldobom mostmár azon, hogy mik megtörténnek itt.. eltom képzelni, edzésen: "-Hé Clichy, te nem vagy sérült?" "-Most, hogy mondja Mester, szerintem az vagyok.." valami ilyesmit tudok elképzelni, vagy Wengernek nem csak a fiatalokat meglátó szeme van, hanem titokban ért a sérülések felfedezéséhez is.. aztán összedugták ott a fejüket a srácokkal és felfedezték a sérüléseket.. VICCC!!!
15 éve
Törölt felhasználó
Jó hogy sérült a hóhér (martin taylor). :p
15 éve
Törölt felhasználó
Fasza... :S Bár mondjuk ez még az eltürhető kategória! Örülök Manu és Abou visszatérésének, viszont ez a 4 sérült jelzi, hogy idén is tolongani fognak a sérültek! :S
15 éve
Törölt felhasználó
Walcott szerintem már fitt, azt mondta volna Wenger, ha sérült lenne.

Szólj hozzá