Arséne Wenger talán a szokottnál jobb hírekkel szolgált a PL kilencedik fordulója előtti sérülésjelentésében.

Az mindenképpen pozitív lehet, hogy Lukasz Fabianski teljesen felépült a sérüléséből, Manuel Almnuia játéka pedig 50-50%-os a szombati meccsen.

Sajnos történt egy pár negatív eset is, ide tartozik Clichy és Diaby sérülései is, közülük inkább a középpályásnak van nagyobb esélye a Birmingham elleni játékra.

"Nehéz így elsőre felmérni, hogy kik azok, akik elérhetőek, mert még nagyon sok ember nem tért vissza a válogatott meccseikről. Bendtnerről és Arshavinról még hírünk sincs." - mondta Wenger.

"Clichy sajnos kapott egy kisebb rúgást a lábára, míg Diabyt elővigyázatosságból nem nevezték a tegnapi Ausztria elleni meccsre. Úgy tudjuk, hogy Abounak csak egy apró sérülése van, így neki jó esélye van a szombati meccsre."

"Az mindenképpen jó hír, hogy Fabianski felépült, ő benne lesz a keretben, Almuniának pedig 50% esélye van erre. Eduardo egyelőre nincs bevethető állapotban, elég távol állunk ettől."

"Ami pedig Nasrit illeti, ő valószínűleg a Liverpool elleni Ligakupa meccsen térhet vissza, ha minden jól megy."

Bár a bosnyákok elleni meccset Cesc Fabregas családi okok miatt kihagyta, a spanyol kapitány játszani fog szombaton - áll az Arsenal közleményében.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

14 éve
Törölt felhasználó
ezek a sérülések hihetetlenek!!! minden hónapban kidől valaki:S
14 éve
Törölt felhasználó
Eduardoval mi van már hát ez nem igaz !!! :S Szombaton csak a győzelem az elfogadható eredmény!!
14 éve
Törölt felhasználó
Na, az ilyen titkolózások eredménye általában az, hogy elég sokat kihagy egy játékos akár 1-2 hónapról is lehet szó! Ajj szép is lett volna komolyabb sérülés nélkül kihúzni ezt az évet! :S
14 éve
Asszem Eduardónak nem a lábával van baj, hanem vagy a térdével, vagy a combjával, esetleg az izmával. De nem értek az anatómiához, hogy pontos diagnózist állítsak fel. Úgy tudom, hogy elment a horvát edzőtáborba, hogy folytassa a rehabilitációját, de hogy mikor térhet vissza, az kérdés.
14 éve
Törölt felhasználó
EDUARDOVAL MEGINN MI FASZ TÖRTÉNT???? elképesztő, porcelánból van a sérülése óta a lába vagy mi???? :coolgrin:

Szólj hozzá