A tegnapi napon az U21-es angol válogatott 6-3 arányban győzni tudott Macedónia ellen. Az Arsenal balhátvédje, Kieran Gibbs is betalált, ő szerezte az első gólt. Rossz hír is van (vagy nincs?) azonban, ugyanis egyes információk szerint Theo Walcott megsérült. Van olyan portál, ahol ennek a szöges ellentétét állítják, Stuart Pearce-re hivatkozva. Mi is történik?

TEAMTalk, Sky Sports:
Stuart Pearce: 'Walcott Andy Carrollal ütközött, és ezen eset során a lába megsérült. Nem súlyos a sérülés, de nem tudom, mennyit hagy ki. Nem fog sokáig tartani, míg felépül.'

Goal.com:
A lap azt állítja, hogy Walcott készen áll az angol válogatott Fehéroroszország elleni meccsére. Ezt állítólag az U21-es csapat menedzsere, Stuart Pearce mondta el, és elismerte azt is, hogy Walcott tulajdonképpen meg sem sérült.

Nyílván egyéni döntés, hogy ki melyik sajtóorgánumnak hisz, de perdöntő magyarázattal vélhetően az Arsenal.com fog szolgálni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

14 éve
Törölt felhasználó
sajna tuti hogy nincs szerencsénk szóval megsérült már ismét hát ez nem lesz jó így:S
14 éve
Törölt felhasználó
Köszi henry011, örülök a visszajelzéseknek, bár elég nézik a videókat sajnos és írnak véleményt hírekhez. :blank:
14 éve
Törölt felhasználó
Hát a f*szomat már komolyan, hogy folyton megsérül, ha egyáltalán sérült, de azért a skysports.com nem nagyon kamuzik...
14 éve
Törölt felhasználó
FabCap4, nagyon jó videókat csinálsz,grat. ;-P
14 éve
Törölt felhasználó
Nekem teljesen mindegy, hogy mi van vele, csak a Birmingham ellen legyen 100%-os!

Szólj hozzá