Finoman szólva sem állnak jól Franciaország dolga, már ami a 2010-es dél-afrikai világbajnokságra való kijutásukat illeti. Raymond Domenechék ugyanis négy ponttal lemaradva csak a másodikok a 7-es csoportban, emiatt kötelező megnyerniük a soron következő két selejtezőmeccsüket a Feröer-szigetek, majd Ausztria ellen.

Arséne Wenger úgy véli, hogy a honfitársaiknak mindent meg kell ahhoz tenniük, hogy első helyen jussanak ki, és ne csak pótselejtező útján.

"A szerbektől is függünk. Ha nyernek egy meccset, már is kint vannak a világbajnokságon, míg nekünk pótselejtezőt kell játszanunk." - mondta Wenger.

"Franciaország sora most nem olyan jó, mint korábban, bár az elmúlt két meccsen tényleg sokkal jobban játszottak. Mindentől függetlenül katasztrófa lenne, ha nem jutnánk ki."

Wenger kollégáját, Raymond Domenechet a tavalyi Európa Bajnokság óta számos kritika érte, de a francia futballszövetség egyelőre nem változtatott a szövetségi kapitány kilétén.

"Nagyon fontos az egész csapatnak a győzelem, szóval egy emberként kell az edzőjük mögé állniuk, és támogatniuk kell őt."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

15 éve
Törölt felhasználó
az egész francia csapat gyenge!!!!
15 éve
Törölt felhasználó
Szerintem kifognak jutni.
15 éve
Törölt felhasználó
Én a magyarokat szeretem nem tudom miért .........
15 éve
Törölt felhasználó
Én az egész francia labdarúgó szövetséget leváltanám...Hogy lehet ennyi eszük, hogy még nem küldték el ezt a bohócot? Mire várnak? És a helyzet csak egyre rosszabb lesz. Ha el is érik a pótselejtezős helyet még kifoghatnak mondjuk egy Oroszországot is...És a jelenlegi erőviszonyok alapján nem jobbak a franciák, sőt...
15 éve
Törölt felhasználó
Szeretem a franciákat, csak nem értem ennyi sztárral miért ilyen fosok! :S Mostanába annyira nem is szeretem őket, a németek a kedvenceim valamiért!

Szólj hozzá