Az Arsenal egy meccsel kevesebbet játszott, mint a többiek, miután a Celtic-kel kellett Bajnokok Ligája selejtezőt játszaniuk. A lejátszott meccseken olyan csapatokkal találkoztak, mint többek között az Everton, a United, a Manchester City és a Fulham.

Jó helyzetben vagyunk, annak ellenére, hogy már van két vereségünk. Ha megnézed az idegenbeli szereplésünket, mindenhol kitettünk magunkért, mégis hullajtottunk pontokat. Ha megnyertük volna a manchesteri meccseket, még erősebbek lehetnénk.

-nyilatkozta Arséne Wenger.

Nem csak a Manchester Unitedra kell figyelnünk. Mind  a Chelsea, Liverpool, talán még a Manchester City is esélyes a bajnoki címre. A legfontosabb dolog számunkra, ha a saját játékunkat játszuk, és hogy erősebbek legyünk.

Az Arsenalnak van a legjobb gólkülönbsége idén, hét forduló alatt 24 gólt szereztek. Wenger szerint a védelem megtörhet, a csapat támadófocija miatt.

Hatot lőttünk a Blackburnnek, és még így is elmondhatjuk, hogy kapusuk remek formában volt.

A játékunk vidám, élvezetes, és öröm nézni. Hogy miért? Mert a játékosaim élvezik azt, amit csinálnak. Nálam a legfontosabb az, hogy a csapatom is élvezze a játékot.

-folytatta a francia menedzser.

Amikor magabiztosak vagyunk, olyan focit játszunk, amit a szurkolók is szeretnek. Olyan érzése van az embernek, hogy bármelyik pillanatban gólt szerezhetünk. Egy idő után viszont ez fárasztó - a védekezésben pedig még fejlődnünk kell.

Folyamatosan arra törekszünk, hogy betaláljunk. Nehéz ezt megvalósítani, mer t annyi játékos részt vesz a támadásban, hogy a tökéletes védekezésre már nem jut nagyon erő. Ez a filizófiánk kisebb következménye.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

15 éve
Törölt felhasználó
Az a lényeg, hogy nyerjünk. Nem érdekel, hogy hány ponttal.
15 éve
Törölt felhasználó
sajna csak 24-et szereztünk :( bár igazad volna... :D
15 éve
Törölt felhasználó
EU2 őt nézzétek gyereke!!!!!!!!
15 éve
Törölt felhasználó
remélem mindent viszünk ebben az évben..... végülis 1 kupa már megvan......:D:D:D:D:D:D:D:D :) :) :D :D :D :D ;) ;) ;) %-P %-P ;-P ;-P
15 éve
Törölt felhasználó
Nem kötekedni akarok csak felfedeztem egy kis elírást: nem 34 gólt szereztünk "csak" 24-et! :)

Különben ez a nagy előnyű PL elsőség picit olyan álomszerű...én már annak is örülnék ha a végre nem a 4. helyen végeznénk évvégén hanem 3. vagy 2. bár az 1. hely sem lenne rossz! ;-P

Szólj hozzá