Vito Mannone (6): A gólnál hibázó olasz kapus, a két találat ellenére ellátta feladatát, a második gólról abszolút nem tehetett. Remek kapus lehet belőle.
 
Bacary Sagna (7): Az első félidőben remekül értette meg magát Rosickyvel, illetve Arshavinnal, sokszor feljött támadni, de a második félidő elején eltűnt egy kicsit.
 
William Gallas (7.5): Középső védőink ismét remekelnek. A Vermaelennel megát remekül megértő francia, ismét magabiztosan látta el feladatát.
 
Thomas Vermaelen (7.5): A fantasztikus gólját követően felélénkülten játszott végig. Majdnem összehozott egy tizenegyest, de szinte hiba nélkül játszott -a gólt kivéve- az egész meccsen.
 
Gael Clichy (6): A fulhami formát meghazudtolva, ismét beleszürkült a mezőnybe. Az akciókhoz ritkán feljövő franciától több támadást várnánk.
 
Alex Song (7.5): Szokásos remek Song-forma: szerelések, játékgyorsítások, illetve lassítások. A kameruni kezdi felülmúlni elődjét, nevezetesen Mathieu Flaminit.
 
Cesc Fabregas (8,5): Egyértelműen a meccs embere! Remekül osztogatott, csodás átadások, 4(!) gólpassz, 1 kapufa, és szintén egy szemkápráztató gól! Kell ennél több? Visszanyertük a régi Fabregast!
 
Abou Diaby (6): A 70. perc körüli lövésén kívül nem sok megmozdulására emlékszem. Szerzett egy pár labdát, az első félidő elején úgy látszott, kinőtte a folyamatos cselezni akarási kényszerét.
 
Tomas Rosicky (8): Nem gondoltam volna, hogy a cseh középpályás ilyen hamar visszanyeri remek formáját. Fabregassal remekül megértik egymást, küzd, hajt, és ami a lényegesebb: mer lőni távolról.

Andrey Arshavin (7): Az első félidő kétségkívül jobban sikerült mint a második. Lőtt egy csodás gólt, emelett rendre megoldotta az elé háruló feladatokat.
 
Robin van Persie (7): Ugyanaz mint az orosznál. Az első játékrészben remekelt, lőtt egy gólt, majd a második félidőre elfáradt. Kihagyott egy nagyon nagy helyzetet, Fabregas passzát követően.
 
Cserék:
 
Theo Walcott (7): A debütáló meccsén gólt szerző angol szélső magabiztosan jelezte, teljesen felépült. Volt egy nagy helyzete, és egy remek lövése.
 
Aaron Ramsey (6): Volt két nagy labdája, de ezeken kívül más említésre méltó megmozdulása nemigen volt.
 
Nicklas Bendtner (7): Volt egy ordító helyzete, amit természetesen
kihagyott. Majd egy csel után, hirtelen, elemi erővel lőtt a kapuba. Csodaszép gól volt ez is.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (40)

15 éve
Törölt felhasználó
Fabregasnak kicsit többet adtam volna de amúgy nagyjából stimmel!
15 éve
Törölt felhasználó
fúú 4 golpassz az elég sok!!:D ez arra emlékeztet mikor egy leeds elleni meccsen 5-0-ra nyertünk és gilberto adott 5 golpasszt:D
15 éve
Törölt felhasználó
Fabregas 4 gólpasszt adott és 1 gólt lőtt. Ez nálam simán 10-es.
15 éve
Törölt felhasználó
Nem értek egyet az értékeléssel. Ennél, azért sokkal jobb volt a csapat. Szerintem is Fabregas volt a legjobb. Fabregasnak 10-est adnék.
15 éve
Törölt felhasználó
Nagyon jó meccs volt a mai, remek teljesítmény volt a fiuktól!!
Tanulság: Bendtner-t nem kell kezdőként játszatni, ha csereként beáll az uccsó 15-20 percre akkor sokkal nagyobb a hasznunk belőle és nem is akadályozza a támadásokat egész meccs alatt! ;-P
Bendtner gólja az gyönyörű volt kár hogy ilyet csak 3 évente rúg.... :)

Szólj hozzá